Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele nem akarok tőle semmit?

Figyelt kérdés

Van egy férfi a közelemben, férjem unokatestvére.

Észre vettem rajta nyomul rám: szemez velem,meg szoritja a kezemet, autóból lassít majd figyel engem facebookon ki likeol nyilvánosan, napomat folyamatosan nézi igazából ezzek miatt én kerülöm őt,nem akarok a közelében lenni van családja neki is egy időben váratlanul is beállított hozzám. Nekem ez beteges nem tudom eldonteni szerelmes lett vagy csak ennyire vonzóm szexuálisan de nem akarok tőle semmit hogy mondjam el neki beszélgetés nélkül?

2023. aug. 2. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Tetováltasd a homlokodra, hogy nem "bocsi, van barátom".
2023. aug. 2. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez borzalmas, ahogy a Papa mondaná.

Borzalmas.

2023. aug. 2. 02:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Képzelwgsz.
2023. aug. 2. 04:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Exem is titkon szerelmes az unokatesoja feleségébe. Ő az a tipus akinek mindig addig jo egy nő mig plátói. Aki meg vele van mindig èrtéktelenebb.

A csaj is tudja és neki egotuning es szánja csak a nőit a srácnak.

2023. aug. 2. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Beszélgetés nélkül sehogy.
2023. aug. 2. 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!