Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mennyit posztolsz a kapcsolatodról, házasságodról? (Facebook, Instagram, TikTok, SnapChat, Twitter, Whatsapp, sorolhatnám napestig.) Melyik felületre, milyen gyakran, milyen jellegűt? Minél többen írjatok!
Facem van, Insta, Tiktok, meg Whatsapp. Facebookon néha zenéket, vagy humoros videókat szoktam megosztani, Instagramon általam fotózott tájképek vannak kint és zárt profil, Whatsappot illetve Vibert néha használok a rokonok miatt. Kapcsolatban vagyok de nem rakjuk ki. Szerintem ez magánügy. Ja igen, Tiktokom is privát de csak macskás/vicces videokat szoktam nézni, én nem gyártok ilyesmiket.
24/N
Facebookon van fent korábbi profilképem és borítóképem, ami közös, az utolsót 6 éve töltöttem fel. (Ebben a 6 évben egyébként az aktivitásom az volt, hogy lecseréltem háromszor a profilképemet, kétszer a borítóképemet, és megosztottam, hogy elvégeztem az egyetemet.)
Instagramon azt hiszem egy fotómon rajta van háttal, és szerepelt 2-szer a történeteimben (a kb. 5ből,amit eddig megosztottam).
Facem van.
Csak a születési hely van kinn.
Képeket néha rakok ki...de nem ilyen direktbe készített pusziskodós képeket.
14 vagyok.
Kb van kinn 20 képem.
Ebből van páromról, lányomról, állatokról, barátokról is. Motoros képek. Autós is (de az csak azért mert nincs a háttérbe repce, pipacs meg semmi csak fa🤣🤣).
Instant talán 5 kep van rólam.
Tiktokon meg dobolós videók csak.
N 31
Semennyit. Közös képünk sincs kint, azt is csak valamelyik évfordulónkra "kapta", hogy kiírtam hogy kapcsolatban vagyok
(lassan 11 éve)
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!