Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy többet akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy többet akar tőlem?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt, de próbálom érthetően leírni.

Van egy kollégám akivel egy beosztásba kerültünk 2 hónapja. Azelőtt nem ismertük egymást, de mivel jó formán csak magunk voltunk, elkezdtünk beszélgetni. Hamar egész jó barátság alakult ki köztünk, elmesélte a közelgő randijaitól kezdve szinte mindent, tényleg örültem a jó kapcsolatnak, elég közvetlen volt de semmi több.

A múlt héten eltörte a lábát. Amikor megtudtam, még aznap ráírtam hogy van, kell-e valami segítség. Megköszönte a keresésem, mert 2 napja egyedül van egy 2 szintes házban. Elmentem hozzá életemben először, vittem neki kaját meg fájdalomcsillapítót.

Nagyon örült nekem, mondta hogy én vagyok az egyetlen aki kereste. Átölelt, megpuszilt de csak arcon persze.

Eljöttem, folytattam az életem. Majd elkezdett gyakrabban írni, erősebben viccelődni, majd tegnap este beborozott és este 11-kor azt írta hogy érez irántam és hogy többet szeretne. Menjek át hozzá, pizza, netflix... Eléggé lefagytam mivel bennem tényleg csak a jó szándék volt, soha nem éreztem iránta. Majd megírtam neki hogy ne haragudjon de nem... Elfogadta.

Iszonyatosan pocsékul érzem magam, mert most már biztosan úgy fogjuk kerülni egymást mint a tüzet. Nagyon jó kapcsolatunk volt minden kötöttség nélkül, jól is dolgoztunk együtt. Soha nem adtam félreérthető jeleket neki, most meg van ez, nem tudom...

A korkülönbség is hatalmas köztünk, 15 év (ő az idősebb).

Mit tehetnék?

2023. júl. 29. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel elég jó haverok vagytok, ezt meg lehet beszélni. Nyilván magányosnak érezte magát, a baráti gesztusod is nagyon jól esett neki. Ez némi félreértésre adhatott okot.

Reméled, nem sértetted meg. Te ilyesmire eddig sem gondoltál. Lépjetek ezen túl derűsen, mintha mi sem történt volna.

Mosolyogj a szemébe, mint bárki jó cimboráéba. Nem kell ebből tragédiát csinálni. 🙂

2023. júl. 29. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Úr isten én tudom kik vagytok 😂😂
2023. júl. 29. 17:44
 3/4 A kérdező kommentje:

1

Köszi, meglátjuk hogy lesz a jövőben, bár már most teljes a csend köztünk mivel letiltott, nekem pedig egyre kellemetlenebb belegondolni hogy még egy ideig vele kell dolgoznom.

2

Nem hiszem, még a kontinens is a világ másik felén van ahol vagyunk. :)

2023. júl. 29. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan amit két értelmes felnőtt ember meg tud beszélni. Nem kell egyből arra gondolni, hogy mindent borítani kell. Egyszer ital nélkül beszéljétek meg, rajta is áll, hogy tud-e tovább csak barátságban lenni vagy sem, de ha nem még akkor is lehet jó a viszony vagy legalább semleges.
2023. júl. 29. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!