Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik típusú nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik típusú nőt találnátok a legvonzóbbnak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy mind tetszik de különböző személyiségűek. Tudom, hogy még ezer másik dolgon múlik, hogy működőképes lesz-e egy kapcsolat, de elsőre melyik nőt találnátok annyira szimpatikusnak, hogy többet is el tudjatok képzelni vele?

1. A szenvedélyes a legjobb szó rá, lendületes, nagyon nyitott, barátságos, pörgős. Az élet csak úgy zajlik vele, egyáltalán nem otthonülős, legszívesebben mindig menne. Hisz a hűségben, de szeret flörtölni, incselkedni, kacérkodni. Hangosan nevet, nincs problémája a beszélgetéssel. Szeret a középpontban lenni. Hevessége miatt nem csak a nevetése, a boldogsága látványos, ennek ellentéte, a düh, elkeseredettség miatt is képes tombolni. Teljes mértékben próbálja kiélvezni az életet.

2. A gyengéd a legjobb szó rá. Bájos, kedves, jóhiszemű, már-már naiv. Nagyon könnyen zavarba jön, könnyen elpirul. Szívesen segít másoknak, de önmagáért nem igazán tud kiállni. Romantikus lélek, szeret álmodozni, de a flörtölés nem az ő terepe. Legszívesebben otthon van, az olvasás a hobbija. Beszélgetést nem kezdeményez, a szemkontaktust is nehezen tartja, inkább lesüti a szemét. Nagyon érzékeny, könnyen megbántódik és ez látszik is rajta. Az ember legszívesebben megvédené, olyan törékeny, ártatlan, jó.

3. A titokzatos a legjobb szó rá. Nincs problémája a beszélgetéssel, ha kell, beszélgetést kezdeményez. Nem szeret középpontba kerülni, inkább a háttérben figyel. Ha megszólal, figyelnek a mondanivalójára. Hasznos tanácsokat tud adni. Olyan érzése van az embernek tőle, hogy titkai vannak, hiába barátságos mégis zárkózott, de ha a szemedbe néz, mintha beléd látna. Többen közelednének felé baráti szándékokkal de ő távolságot tart kicsit. Kevés embert enged magához közel. Nem flörtölős, csábító típus, de a (olykor szarkasztikus) humorát többen szeretik. Otthon is szeret lenni, de azzal sincs problémája, ha ki kell mozdulni. A szeretetét kimutatja a hozzá közelállóknak, de idegenek hidegnek láthatják.

Indokoljátok meg, ha szeretnétek! Egy baráti társaságban van ez a fenti három hölgy, nagyvonalakban írtam róluk.

2023. júl. 27. 15:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%
Oh, wow, én pont a 3-as kategória szerinti nő vagyok :D
2023. júl. 27. 17:18
 12/32 anonim ***** válasza:

"...és persze a titokzatos nyer, mert azt mindenki olyan izgalmasnak képzeli."

És mindennap sírnak itt a

- Mi a baj?

- Semmi.

párbeszéd miatt, de kell a titokzatosság. Filmekben izgi a titokzatosság, mert mi látjuk a titokzatos embert az otthonában, ismerjük a szándékait, a gondolatait. Pont NEM titokzatos. A valóságban ez érzelmi bizonytalanságot jelent.

2023. júl. 27. 17:28
 13/32 anonim ***** válasza:
43%
Nő vagyok, így nem szavazok, de biztos vagyok benne, hogy a 3-ból a titokzatos fog nyerni, mert a 2. unalmas, az első (ebbe tartozom én is) pedig túlságosan magabiztos (már-már férfiasan határozott) és attól megijednek a férfiak. Legalábbis az én korosztályomban ez a tapasztalatom. 40+
2023. júl. 27. 17:34
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

Én nőként a 3. verzióra hasonlítok.

De ha tudnám hogy a pasi rajtam kívül még két nőt vonzónak tart a baráti társaságból (ahogy a kérdező írja), akkor titokzatosság ide vagy oda, én nem tartanék igényt a pasira.

Volt szerencsém az ilyen "szépfiú" típushoz (aki válogathatott a nőkből).

Soha többet nem kellene!

Mert ha ki is választja amelyik vonzóbb neki, "cseszni fogja a csőrét" a másik két nő is. És előbb vagy utóbb beújítja valamelyiket.

Amikor egy férfinek több opciója van, nem tud dönteni, akkor felőlem mehet amerre lát. Versengjen érte akinek két anyja van. Akinek én kellek az el sem gondolkodik két másik opción, fel sem merül más rajtam kívül.

De ez biztos csak egy elméleti kérdés! :D

2023. júl. 27. 17:40
 15/32 anonim ***** válasza:
41%
Mi az a Titokzatos? Nem mondja meg, hogy nő?
2023. júl. 27. 17:51
 16/32 anonim ***** válasza:

Az első dühkezelése és a második önbizalomhiánya nem túl szimpatikus, de legalább ők őszintéknek tűnnek.

A harmadik nekem olyan, mint a pók a sarokban, aki felsőbbrendűen megfigyel, mint a kívülálló a kíséreti alanyokat, aztán amikor "hasznos tanácsokat ad" hirtelen, akkor persze, hogy mindenki ráfigyel, hogy jé, megszólalt.

Olyan nincs, akiben van életöröm, de nincs se túlzott félelem, se agresszió?

2023. júl. 27. 19:58
 17/32 A kérdező kommentje:
14-es, nem kell rögtön támadni. :) Mint írtam a baráti társaságban vannak a fenti nők, de nem arról van szó, hogy mind a háromra fenem a fogam. Lehet ez nem fog mindenkinek tetszeni de három jó barátommal kibeszéltük őket, mert mindannyiunknak nagyon bejön valamelyik nő. Mivel gyakran nézek fel ide, gondoltam csinálok kíváncsiságból egy mini felmérést. Nem az a nő "vezet" a szavazásban, akiért két haverom is odavan. :)
2023. júl. 27. 22:39
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, és ők kiért vannak oda?

Amúgy nyilván a külső egy elég fontos szempont. Azért lesznek oda, aki a legcsinosabb...

2023. júl. 28. 09:23
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagy 3-as. Az oka annyi, hogy introvertált vagyok és a 1-essel nem tudnánk elviselni egymást.
2023. júl. 28. 10:53
 20/32 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Nem támadásnak szántam amit írtam. Bocsi ha így jött le. Természetesen azt csinálsz amit akarsz.

Csak nőként én úgy látom, ha van egy férfi aki kelendő a nők körében, és válogathat, akkor ő ezt tudja is magáról, és ki is használja.

Ha el is "varázsolja" egy nő bizonyos ideig, akkor is ott fog motoszkálni a fejében, hogy a másik kettőben is lát fantáziát valamilyen szempontból. És ha kicsit is ellaposodik az érdeklődése az iránt akit eredetileg választott akkor tuti, hogy a másik kettő felé fog fordulni (amelyik könnyebben kapható). Ezt tapasztalatból mondom. Aki tudja hogy jól néz ki, az ki is használja.

Nyilván neked is tetszik valamelyik (lehet hogy kettő is), de te most ügyesen ráterelted a dolgot a haverokra. Ha tudsz válogatni, tedd meg (nem mondom hogy ne)!

Én csak női szemmel írtam, hogy ha megtudnám hogy több opciója van a pasinak aki nekem is szimpatikus, akkor én azonnal kihátrálnék ebből, mert volt már dolgom ilyen típusú pasival aki ugyan mellettem döntött, de később csak nem bírta ki, és a másik nőnek is "tette a szépet" (szándékosan írom így, nem akarom részletezni, mert másoktól hallottam vissza a részleteket amiket művelt, komolyabb dolgokat).

Ha egy pasinak kell egy nő akkor az az egy kell, és fel sem merül más, nem kell dilemmáznia hogy Gizit vagy Beát válassza (szívből választ és nem olyan szempontból hogy kivel "nyerhet", - ez nőkre is igaznak kellene hogy legyen).

2023. júl. 28. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!