Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez utalhat arra, hogy egy férfi többet érez?
Miután történtek köztünk dolgok (végül szex is, de tisztázva lett, hogy komolyat egyikünk se akar a másiktól), megpróbál távolságot tartani tehát nem keres, nem ír, nem nagyon beszélget velem találkozásnál (társaságban találkozás csak). Ennek ellenére néz, bámul amikor másokkal beszélek, "véletlenül" hozzámér, érdeklődik rólam másoktól, beszél rólam másoknak (hogy mit, azt nem tudom).
Aztán amikor megpróbálom kérdőre vonni, hogy mire véljem ezt a viselkedést, akkor védekezik, letagad bizonyos dolgokat (pl.: a bámulást), ideges lesz, nyilvánvaló hülyeségeket mond, stb.
Létezik, hogy egy férfi azért viselkedik így, mert érzései lettek, amiket mondjuk nem akart vagy nem akar beismerni vagy hasonló? Vagy teljesen más oka lehet?
(Nem, nem fogok utána menni)
Amúgy meg mivel átlátszó a viselkedésed kérdező kérdezd meg tőle, hogy többet szeretne-e tőled és kész. Ha nem akar, akkor dobd ki! Keress mást és ne szexpartnereket, hanem párkapcsolatra társat.
"Nem mész utána" hogyha tisztázod a helyzetet egyáltalán! Lehet, hogy ő is akarna többet, de nem mer szólni mivel inkvizítort játszol. Ő úgy hiszi, hogy nem akarsz tőle többet, mint szex ezért inkább kamuzik. Valakinek lépni kell és mivel eddig elutasító voltál vele neked illene...
Lehet életed szerelme, úgyhogy szedd össze a bátorságod és kérdezd meg. (:
Sokszor kiírtad már....
Szerintem téged jobban érdekel a pali, mint fordítva :")
Nem írtam ki egyszer se:D
Zavar, mert szerintem ez nem korrekt viselkedés, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!