Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb tanár-diák helyzet egy kicsit másképp, vélemény?
Azt hiszem lehet azt mondani hogy minden diák legalább egyszer beleszeret egy tanárába, vagy legalábbis tetszik neki az egyik (húdejóképű hú de jó a feneke a melle stb stb)Komolyan soha nem bírtam elképzelni hogy lehetséges ez, de most úgy néz ki velem is megesett, csak egy kicsit másképp...
Már több éve párkapcsolatban élek, és nem is tervezek kilépni belőle, hiszen szeretem a páromat valami viszont rettentően összezavart az utóbbi időben.
Van egy tanárnő az iskolában, aki mindig is szimpatikus volt. Fiatal és sajátos stílusa van.
Tavaly többször gondoltam h engem néz és poénkodtam is ezzel. Idén viszont ez a dolog már nem jött össze én pedig összezavarodtam. Többet gondoltam rá és el-eljátszogattam különböző szituációk gondolatával.
Aztán nemrégiben róla álmodtam, a lényeg az h megcsókoltam
az álmomban és utána az egész iskola arról beszélt.
Eddig is gondoltam ilyesmire, de így hogy erről álmodtam teljesen más érzés volt és nagyon felpörgetett. Másnap komolyan elgondolkoztam hogy ha adódna lehetőség tényleg megtenném-e...
De itt jön a képbe a fő probléma:
Ő egy tanárNŐ én pedig egy diákLÁNY vagyok
Meséltem erről a barátomnak, akinek korábban már említettem hogy furcsa érzés támad bennem ha "különleges" lányokkal találkozom...
Ő azt mondta hogy nem zavarja ha a lányok is tetszenek amíg őt szeretem =), engem viszont nagyon is zavar... Még azt is felajánlotta hogyha szeretném (bár ő nem díjazza) kipróbálhatom egy lánnyal még most hogy ne későb legyenek problémáink miatta, és akk szünetet tartanánk. nem tudom mit érzek, mert a barátomat szeretem és semmi pénzért meg nem csalnám és el nem hagynám senkiért, de közben ott van a tanárnő akit nem bírok mostanában kiverni a fejemből.
Félek tőle, de szeretném valahogy tudtára adni hogy tetszik (furcsa ezt kimondani) vagy talán nem kellene?
Mi lesz ha esetleg hasonlóan "gondolkodik"? De az is lehet hogy ez teljesen kizárt.
Néha elfeledkezek magamról és mosolygok meg a szemébe nézek, arra gondolok lehet már magától is észrevette...
Egyszerűen összezavarodtam, és nem tudom mit csináljak/mit akarok.
Mi a fenét csináljak? Valakinek hasonló tapasztalat?
/L
Mégis mekkora az esélye annak, hogy a tanárnő nőkhöz is vonzódik ? Adta ennek bármi jelét, mert az, hogy nézett néha még nem jelenti feltétlen ezt ?
Most látom csak, hogy már nem mai a kérdés .. végül alakult valami ?
Hát nagyon az elején írtam, és Alakult. Egész sok minden.
Túl rengeteg furcsa szituáción -amiket akár beképzeltem akár nem- meg szenvedésen, a barátomból 'sikeresen' kiszerettem. A nőért pedig a mai napig megőrülök... A különbség hogy oda álltam elé és bevallottam - meglepettséget egyáltalán nem láttam rajta- így már tud róla. Korrekt volt, megértő.
Azóta megszűnt minden korábban észlelt 'jel' és 'helyzet' ezért ugye most szenvedek. de ez van :) Azt sajnálom hogy őt is hülye helyzetbe hoztam...
Érdekes fejlemények...
Figyi!
Az ugyan nem derült ki, h mennyi idős vagy, de gondolom közép vagy fősulis lehetsz.
ha középiskola, akkor lehet még esélyed mondjuk a ballagásod környékén.
Ha fősuli, akkor sokkal szabadabb a dolog, ha leadod az óráit, akár járhatnátok is.
Úgy vettem ki a soraidból, h nem hajtott el.
Ezt úgy értelmezem, h van remény... ;-)
Hajrá, én drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!