Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 férfivel ismerkedek melóban. Van hogy mindharman egymas mellett vagyunk. Baj lesz ebből vajon? Mit tegyek?
Nem vettem eszre hogy ez a 2 ferfi kommunikalna egymassal szoval egymastol nem tudhatjak meg, mas meg nem tud rola hogy en kikkel ismerkedek es ok sem beszelnek rola.
Nagyon rosszul erzem magam mar, mert van olyan hogy mindharman par meterre vagyunk egymastol, es felek hogy az egyik meghallja hogy en a masikkal halkan beszelgetek..szerencse hogy eddig nem volt ilyesmi. Nem tudom hogyan szalljak ki ebbol, nem tudok valasztani. Mindkettonak annyit mondtam, hogy ne feltunoen beszelgessunk stb, hogy ne tudja meg senki. Mar felek menni dolgozni. Az egyiket kezdem megszeretni egy hullamhosszon vagyunk, hozzaad az eletemhez, boldogga tesz a jelenlete,hianyzik ha nem latom. A masikat csak erdekbol nem merem elengedni mert igy hogy ismerkedek vele nagyon sok hasznom van belole munkaban de nem ezert kezdtem el vele ismerkedni hanem oszinten erdekelt es erdekel is valamilyen szinten.
Ha befejezem az utobbival az ismerkedest rossz lesz munkaban, es talan nem is maradhatok ott, de ha azzal fejezem be akit "szeretek" akkor osszetorok mert jelenleg semmi mas dolog nincs az eletembe amiert erdemes lenne elnem
Nem varom tole a boldogsagot csak most erre van szuksegem.
Tudom hogy nem szabadna a boldogsagot mastol varni es tolem se varja senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!