Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírjam azt társkeresőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírjam azt társkeresőre, hogy kevés nő tetszik igazán és nem azoknak szoktam kelleni akik nekem kellenének, de szeretném, hogy ez változzon és szeretnék végre szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Ha őszinte bemutatkozást kéne írnom akkor ez lenne a legőszintébb. Csak lehet, hogy úgy tűnne nekik, hogy nekem semmi se elég és finnyás vagyok és esetleg elrémisztem emiatt a másikat. Én csak szeretnék őszintén ismerkedni és szerelmes lenni, mert ez tiszta boldog kapcsolathoz vezethet, viszont ha túl őszinte vagyok rossz dolgokat feltételezhetnek rólam.
2023. júl. 25. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
De ebben kevés konkrétan őszinte dolog van. Válogatós vagy és nem kellesz senkinek. Ezzel akarsz nőt szerezni?
2023. júl. 26. 04:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebből kiderülne, hogy lúzer vagy és túl magasan van nálad a léc.

Nem nagy teljesítmény, temérdek társad ugyanebben szenved, úgyhogy fölösleges reklámozni.

2023. júl. 26. 05:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Jóindulattal tettem fel a kérdéseimet.

Privátban írtam volna még ismerkedési helyszíneket. (Ez az oldal általában a szkeptikusok sokaságát szokta vonzani.)

A legeslegtöbben "tudományokban" szoktak hinni.

3-as voltam.

2023. júl. 26. 06:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy ahelyett, hogy megismernétek a másikat máris ítélkeztek. Inkább nem lehetne megkérdezni azt, hogy miért írtam ezt és mit gondolok arról amit leírtam? Miért kell egyből ítélkezni? Miért nem lehet visszavenni az egóból?
2023. júl. 27. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne semmiből visszavenni, mivel mindenki azzal ismerkedik, akivel akar és akivel kölcsönös ez a szándék, ennyi.

Egyöntetűen leírta mindenki, hogy ez önsajnáltatásnak hangzik, amiből az jön le, hogy túl magasak az elvárásaid és emellett nem kellesz senkinek. Hát ne haragudj, de ez a nők többségének baromira nem lesz szimpatikus és jó okkal fognak inkább ignorálni és mást keresni.

2023. júl. 27. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14

Senki idegent nem érdekel. Ha van valami speciális oka, azt majd akkor mondd el, ha már jobban megismertétek egymást és kialakult egyfajta bizalom. Nem kell mindent idegenek arcába tolni.

2023. júl. 27. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Kerdezo, mar ebbol a par sorbol rendkivul unszimpatikus vagy…

Tuti vmi alacsony, ronda,csorosag aki szep nore vagyik

2023. júl. 27. 14:17
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

17

Nekem is ez jönne lenne. A model kinézetű nőknek nem kell, neki meg csak azok kellenénk.

2023. júl. 27. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Az őszinteség nem azt jelenti, hogy mindent ki kell adnod magadból, amit gondolsz. Na, ezt pl. tök felesleges. 1) önsajnáltató party az egész, az meg az emberek többségének antipatikus, 2) furán veszi ki magát, ha tulajdonképpen egy társkereső oldalon azon vekengesz, hogy az XY nő miért nem jött neked össze...
2023. aug. 1. 03:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
most nézem a 14-es kommentet... kérdező, vadidegen vagy, ki nem tojja le, hogy igazából te ezt miért írtad - na, pont ez az egop, hogy te elvárod, hogy más irántad érdeklődjön, amikor csak egy random ember vagy, nem a kutyája-macskája-barátja... meg a kérdés arról szólt, a társkeresőre érdemes-e ezt kiírnod. A társkereső az első benyomásokról szól, és annyi profil közül miért a tiedre kérdezne vissza bárki is. Olyan profilt érdemes írni, ami szimpatikus a többségnek - és ezt is lehet őszintén... attól, hohy nem böfögsz oda mindent, amit gondolsz, még nem hazudsz rögtön.
2023. aug. 1. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!