Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam azt társkeresőre, hogy kevés nő tetszik igazán és nem azoknak szoktam kelleni akik nekem kellenének, de szeretném, hogy ez változzon és szeretnék végre szerelmes lenni?
Ebből kiderülne, hogy lúzer vagy és túl magasan van nálad a léc.
Nem nagy teljesítmény, temérdek társad ugyanebben szenved, úgyhogy fölösleges reklámozni.
Jóindulattal tettem fel a kérdéseimet.
Privátban írtam volna még ismerkedési helyszíneket. (Ez az oldal általában a szkeptikusok sokaságát szokta vonzani.)
A legeslegtöbben "tudományokban" szoktak hinni.
3-as voltam.
Nem kéne semmiből visszavenni, mivel mindenki azzal ismerkedik, akivel akar és akivel kölcsönös ez a szándék, ennyi.
Egyöntetűen leírta mindenki, hogy ez önsajnáltatásnak hangzik, amiből az jön le, hogy túl magasak az elvárásaid és emellett nem kellesz senkinek. Hát ne haragudj, de ez a nők többségének baromira nem lesz szimpatikus és jó okkal fognak inkább ignorálni és mást keresni.
14
Senki idegent nem érdekel. Ha van valami speciális oka, azt majd akkor mondd el, ha már jobban megismertétek egymást és kialakult egyfajta bizalom. Nem kell mindent idegenek arcába tolni.
Kerdezo, mar ebbol a par sorbol rendkivul unszimpatikus vagy…
Tuti vmi alacsony, ronda,csorosag aki szep nore vagyik
17
Nekem is ez jönne lenne. A model kinézetű nőknek nem kell, neki meg csak azok kellenénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!