Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vernétek ki a fejetekből valakit, aki hirtelen első látásra megtetszett?
A lényeg, hogy a múltkor voltam állasinterjún és az interjúztató egy velem kb egykorú srác volt.
Látszott rajta, hogy zavarban van és feszengett, viszont nagyon kedves és segítőkész volt, emellett annyira aranyos, hogy megfogott.
Bejelölt Facebookon, hogy ha bármi kérdésem van vagy segítségre van szükségem a munkával kapcsolatban akkor nyugodtan írjak neki messengeren.
Utána volt is kérdésem, írtam neki és szintén készségesen segitett, sőt hívott hogy menjek be valamelyik nap, úgy könnyebben tud segíteni.
Megnéztem a profilját. Sok dologban hasonlítunk, pl zenei ízlés, filmek, stb.
Viszont azóta rengetegszer eszembe jut. Természetesen nem zúgtam bele ennyitől, viszont nem is akarok és abban kérek segítséget, hogy hogy állítsam le magam már most.
Még álmodtam is róla...
Nem vagyok boldog egy párkapcsolatban.
Nem akarok szenvedni, másokhoz igazodni, aggódni a másikért majd tönkretenni mindkettőnk lelkivilágát az esetleges párkapcsolati problémákkal.
Egy éve zárva tartom a szívem és ez szeretném ha így is maradna.
Ha munkatársak leszünk nem szakíthatom meg vele a kapcsolatot, főleg úgy h ha bármi problémám van, neki kell szólnom. Bevallom ilyenkor védekezésből bunkóskodni is szoktam, de azt a felettesemmel szintén nem tehetem meg.
Így hogyan védekezzek az ellen, h ne legyenek felé érzelmeim és ne vonzódjak hozzá?
24/L
11. Az egyik ez, hiszen eddig ez életem legjobb munkája, még ha nem is leszek tőle éppen gazdag..., A másik, mint írtam a kérdésben, én sosem voltam boldog egy kapcsolatban.
Nem akarok szenvedni, másokhoz igazodni, anyám se épp a legjobb anyós típus....
Ráadásul párkapcsolatban nekem is van egy hülye hárpia viselkedésem...
Nincs bennem bizalom sem..
A saját 2 legjobb barátnőmnél gondolkozok mikor épp beszélnek hozzám, hogy vajon éppen hazudnak-e nekem, pedig soha egyszer sem kaptam rajta őket hazugságon az 1 év alatt.
Persze ezt nem mondom nekik mert nem akarom egyikőjüket sem megbántani..
Nem akarom, h már megint fájjon az egész, vagy idegeskednem kelljen párkapcsolati problémák miatt.
Az, h én Facebook posztok/képek alapján úgy látom, h összeillenénk az még nem garancia semmire. Ráadásul, ha később is úgy látnám, amekkora szerencsém van ilyen téren, úgy is elkúródik a g.cibe.
Nehéz mert olyan cuki a mosolya, hogy rá nézek miközben mosolyog és legszívesebben megcsókolnám, meg tényleg olyan édes az egész pali, DE közben meg még az is ott van, h a visszafogott, feszengő srác szerintem az ágyban sem olyan durva pl ahogy én szeretem (bár ez csak feltételezés így ránézésre.)
8.
Nem, tudtommal nincs párja. Aztán ki tudja.
Állásinterjún nem volt róla szó és a facebookján sem láttam, h lenne párja.
Az, h fájni fog és ezt szeretném elkerülni, plusz ha elég erős érzelmeim lesznek akkor már nem fogom tudni azt mondani, h nem.
Tehát pont azt szeretném elérni, h ne legyenek érzelmeim felé és ebben kérek tanácsokat, h h lehetne megoldani.
"A saját 2 legjobb barátnőmnél gondolkozok mikor épp beszélnek hozzám, hogy vajon éppen hazudnak-e nekem, pedig soha egyszer sem kaptam rajta őket hazugságon az 1 év alatt."
Az 1 év alatt senki sem lesz a legjobb baratnéd az a helyzet..
Ne beszéljek a felettesemmel? Érdekes lenne.
Valami releváns választ is tud adni valaki?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!