Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért léteznek ilyen perverz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért léteznek ilyen perverz emberek?

Figyelt kérdés

Különköltöztem a szüleimtől a barátomhoz, de nagyon gyakran megesik hogy átjön pár haverja és videójátékoznak, sör party stb.

A ház elég nagy így gyakran rendeznek összejöveteleket amiket én azért nem szeretek mert az én baráti körömből szinte senki sincs ott mondván nem kedvelik a barátomat, nem akarnak vele mutatkozni.

Két szintes egyébként a ház és csak fent van fürdő ő meg 2 haverjával ittak lent gondoltam én meg lefürdök addig mert én meg megyek el, nem bírom én sem a haverjait. az én hibám volt egyébként mert nem zártam teljesen az ajtót amit nem vettem észre mikor jövök ki a fürdőből látom hogy ott az egyik idióta haverja kezében sörrel meg észrevettem hogy áll neki ott lent.

Szerintetek mekkora az esélye hogy meglesett? Én kivagyok az ilyentől főleg hogy elmondtam ezt a barátomnak erre meg csak annyit nyögött ki hogy megd*gna mind2 és hogy ne problémázzak ezen ők egyszerűen csak ilyenek, de szerintem be volt rúgva és nem emlékszik azt mondja. Ez már zaklatás nem?

2023. júl. 24. 13:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg meglesett igen.. elég fura, hogy a párod ez nem zavarja.
2023. júl. 24. 13:50
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyedben dobnám a csávót, fikarcnyit se tisztel.
2023. júl. 24. 14:03
 3/26 anonim ***** válasza:
87%

Tehát te rühelled az ő haverjait és a te barátaid is rühellik

magát a barátodat..Szerintem ez eléggé el gondolkodtató..

Nem hinném hogy sok közös van bennetek egy jövőhöz.

2023. júl. 24. 14:29
 4/26 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a barátodat sem kedveled mivel teljesen a haverjaira hasonlít , csak a nagy menő háza és a pénze miatt vagy vele , ezt jobb lenne magadnak beismerned. A szerelmet szerintem hírből sem ismered.
2023. júl. 24. 14:40
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Madarat tolláról. Nekem ezek előemlős szinten vannak.
2023. júl. 24. 14:41
 6/26 anonim ***** válasza:
19%
Valld be őszintén, hogy bírtad volna ha a haver jól beakaszt neked amíg a palid videójátékozik lennt.
2023. júl. 24. 14:45
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Tele a ház majmokkal és én megyek fürdeni de észre sem veszem, hogy nem zártam be rendesen az ajtót?????? Ilyen (normális)nő nincs. A kérdező valószínűleg egy kukkolós perverz aki erre a kérdésre is veri éppen.
2023. júl. 24. 14:46
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
9. Ilyent nő mondjuk tuti nem csinál.
2023. júl. 24. 15:02
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
#10 mondom én, arra várt hogy valamelyik haver bemegy és jól megtöcsköli. 8-as voltam.
2023. júl. 24. 15:04
 10/26 A kérdező kommentje:

Azért azt elég sz*r látni hogy ennyi bunkó paraszt van itt.

Miért akartam volna? a ti ismerőseitekből indultok ki, vagy magatokból?

azt meg elfelejtheti hogy engem majd bedob a közösbe mert akkor ott van vége a dolognak. nem véletlen akartam elhúzni onnan.

2023. júl. 24. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!