Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltál először szerelmes? És most éppen az vagy? :D
Én éppen az vagyok,ráadásul első olyan fiú,akibe teljesen bele vagyok zúgva...olyan jó vele lenni!!!!
Te mit éreztél mikor szerelmes voltál?És hány évesen először?És most mi a helyzet?
Kort,nemet légyszi!Köszi szépen! 13/L
Én szerintem 12-13 lehettem mikor először szerelmes voltam..Énis azt éreztem, hogy jó vele lenni meg minden..pontosan én 12 volt ő 14.megvolt minden köztünk..és hát végül nem ment mert kecskemétre költözött és nem voltunk együtt olyan sokat mint máskor..ez történt kb kicsivel több mint egy éve.most 14 és még mindig szeretem.pedig nem is találkoztam azóta vele:)
szerintem ez mindenkinek máskor jön el.nincs korhoz kötve, ezen ne rágd magad:)
Én ha minden igaz akkor 6 évesen (suli, 1. osztály), de utána a lány elköltözött. A legközelebbi alkalom 13 évese volt (7.-ben), de abból sem lett semmi. Az a szerelem részben még most is tart, bár sajnos tudom hogy nincs sok esélyem... A lánynak úgy tudom hogy barátja van (és szinte mindig volt is.)
15/f (Most 10.-es vagyok)
A fiú,akibe szerelmes vagyok,ő is 10.-es,16 éves.Én meg nyolcadikos vagyok...Ja am pont vele beszélek msn-en:DDDDD
És köszi a válaszokat!
Én is hasonlóan érzek mint az utolsó. Én 15 évesen voltam szerelmes, azóta én sem éreztem úgy. Nekem is összeszorult a gyomrom, nem tudtam enni, ha rágondoltam, mindenhol őt láttam, minden percben rá gondoltam. Vele keltem, vele feküdtem, róla álmodtam stb.
Bár nem minden esetben jó az a nagy, lángoló szerelem egy kapcsolatban, mert tudjátok, könnyen jön, könnyen megy. Olvastam valahol korábban, hogy a szerelem kémia és maximum 2 évig tarthat ez az érzés, utána felváltja az erős vonzalom, a hozzád-tartozok-hozzám tartozol érzése. Szép, jó dolog a szerelem, de iszonyúan vak, bár az ember szeret a saját vesztébe rohanni ugye. :) Nem minden esetben kell a "méreg", de azért valljuk be, jó annak lenni. :)
18/L
én kb. 15 évesen lettem szerelmes....9 és fél hónapot voltam vele eggyüt....szentem még szeretem...mert ő volt az első :) és nem tudod megfogalmazni miaz....mert leírhatatlanul jó ;)
16/F
Én is 13-14 évesen voltam szerelmes először. Ő 16 volt akkor...3 évig voltunk együtt. Azóta új párom van,most leszünk 1 évesek,és most érzem igazán,hogy szeretnek és viszont szeretek,úgy igazán,nagyon.....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!