Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfiak akiknek ilyen öreges hobbijaik vannak, mint gyalogtúra meg futás erdőben, hegyekben, azok elég maguknak való férfiak nem?
# 1
hát ahogy én néztem nem szorulnak rá építkezésen dolgozni. Ilyen sportokat még csak szellemi munkát végzők közt láttam.
Ezek miért öregesek? Talán csak a számitogépes jatékok a jók?
Gyalogtúrazni meg sokszor csoportosan szoktak, így nem lehet azt mondani hogy magának való
# 2
öreges alatt azt értem, hogy ez a természetben járás akkor volt igazi nagy szórakozás amikor nem ilyen modern világban éltünk, szóval amikor nem ennyi egyéb szórakozási lehetősége versengett mondjuk a túrázással.
pl.mondjuk a nem tudom 1970-es évek. Mit tudtál szórakozni, rádió, könyv, néha mozi, társasági élet meg elmehettél túrázni.
Most? Felsorolni sem tudom hogy csak online hány millió szórakozási lehetőség van. Offline-ról nem is beszélve.
Számomra épp ez a szimpatikus, bár hozzá kell tennem, hogy csak abban az esetben, ha a másik is hasonlóan társasági ember.
Inkább gyűjtök élményeket kint, minthogy üljek a tv előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!