Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt leszbikus nők is válaszolnak a hetero kapcsolatokhoz?
Az nem gyűlölet ha provokációra bunkón válaszolnak. Márpedig itt nemigen látod hogy a nők kezdenék keverni a sz.rt azzal, hogy kérdéseket ők írnak ki férfigyűlölő kérdéseket.
Az úgy nem megy, hogy a kérdések nagy része valamilyen szinten/formában passzív agresszív a nők felé, ugyanakkor meg érzékenykedtek is azon, hogy nem elég alázatosak veletek a nők.
Egy mezei kérdésen képesek valakik úgy felhúzni magukat, hogy csak nézek.
Pl egy nőt nem nőnek írnak le, hanem nőci, vagy lány, asszony, hölgy, stb....már a plafonon van egy-kettő.
Ehhez képest a here, meg f.sz, p.cs már egy totál megszokott férfi-jelző.
Bár tudom, mi tűrjük ezt nyugodtan, mi maradjunk kussban, ez a dolgunk.
Mondjuk engem se érdekel.
7
Senki sem szokott random férfiakra hereként vagy pöcsként hivatkozni
#8 tegnapi kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
rögtön a második válasz, szóhasználat: "ki akarna férfit tartani otthon"
ergó a férfiak állatok, hisz tartani háziállatot szokás.
értékelés jelenleg 82 százalék 20 pontozásból
szintén tegnapi kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
# 18-as válasz "Kutyat nem érdekel, hogy mi a te véleményed, mert férfi vagy"
értékelés jelenleg 88 százalék 9 pontozásból
erre mondják, hogy egyesek más szemében a szálkát is, sajátjukban a gerendát sem.
"Szerintem a leszbikis nők jobban csípik a féefiakat, mint a heterók, elvégre kevesebbszer szívták meg velük"
Ez addig igaz amíg nem úgyan arra a nőre akarnak hajtani.. a leszbik nagyon letudják degradálni a férfit és azt hiszik többet tudnak nyújtani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!