Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveromal ugyanaz a csaj tetszik nekünk, ti meikünket választanátok csajok???
Figyelt kérdés
Én 185 cm 55 kg vagyok, haverom az ilyen 170 körűli mackos tipus.2023. júl. 15. 09:06
11/16 anonim válasza:
Egyikőtök sem kelt túl sok vonzalmat testileg a leírtak alapján, érettség terén pedig egyenesen kiábrándító hatást gyakorolsz.
Te úgy lennél rendben, ha a 185 centis magasságoddal rajtad lenne az a mennyiségű háj mint ami a barátodon van, ő meg a 170 centijével lenne okés 55 kilóval.
Teljesen olyan ez a felállás, mintha elcseréltétek volna egymással a testtömegeteket és zsírmennyiségeteket a magasságotokhoz viszonyítva, a szellemi kapacitásotokat pedig megfeleztétek volna egymással testvériesen.
12/16 anonim válasza:
A haverod tud írni és értelmesen fogalmazni?
13/16 anonim válasza:
Én egyszer voltam 188 centim mellé 76 kiló. Azt hittem összeesek... valamit kezdj el edzeni és téej át tömegnövelő étrendre, mert ez így nagyon egészségtelen, amit művelsz.
14/16 anonim válasza:
Ennyi alapján honnan tudjam.
Leginkább egyiket sem. Én vagyok 170/53 és sovány! Te rajtad át lehet látni, ha kiállsz a napra.
Haverok még alacsony hozzám és mackosakat sem kedvelem.
15/16 anonim válasza:
Te nem pasi vagy, hanem karácsonyfa dísz. Abból is a selejtese.
16/16 anonim válasza:
Szerintem kinőttem a korosztályotokból. Ezzel a megfogalmazással nem tűntök többnek 14-15 évesnél. Kis híján az anyukátok lehetnék. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!