Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miota osszetort a lelkem, nem vagyok erkolcsos es nem akadalyoz meg semmi ferfiak teren. Rossz ember vagyok emiatt?
Regen nagyon belebetegedos tipus voltam, minden fajt ferfiak teren.
De aztan megvaltoztam, azt vettem eszre osszetort a lelkem es mar nem olyan vagyok mint voltam. Mar nem erdekel semmi ferfiak teren.
Nem erdekel ha van felesege, nem erdekel ha van gyereke, ha akarjuk egymast nem zarkozom el tole es nem erdekel hogy meddig tart,vagy hogy egyaltalan mi lesz belole. Viszont ha csak szexelni akar es nem erdeklem mint no, akkor nem foglalkozom vele, ilyen teren nezem magam valamibe.
Rossz ember vagyok en?
Nahh, nem te leszel a hibás, ha a házas-gyerekes apuka veled kúr. Ha nem veled, majd mással... ezen ne emészd magad.
Inkább azt látom gondnak, hogy eléggé szar az önértékelésed, egy ilyen negatív aurát festettél le magad köré a leíréssal. Nem is értem hogyan vonzódhat hozzád valaki, ha tényleg ilyen vagy.
Jó lenne kikerülnöd ebből az állapotból, ha így nem élvezed az életedet. És pszichológushoz is érdemes lenne ellátogatni, segítene helyretenni a dolgokat benned, amik a jelenlegi elkeseredettnek tűnő helyzethez vezettek.
Én ugyanígy vagyok 23/N
bár most valamiért a 30-40-es korosztály a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!