Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instant-Fogas, Füge Udvar, Szimpla stb. voltatok már ezeken a helyeken? Mennyibe kerül egy koktél? Lehet itt ismerkedni, ha egyedül megyek lányként?
Egyik honlapján sincs kint a menü, így nem tudom hogy készüljek.
Mondjuk egy Aperol koktél 1500 vagy 3000?
Sokan vannak?
Mi a korosztály?
Romák/kisebbség magyar c.gányok is vannak?
- Az instant az egyik legleprább hely Bp-n. Ingyenes a belépés, ezért mindig televan, az összetétel: 90%-ban vagy külföldi negyvenesek vagy 15 éves kislányok, nincs középút. Sok különböző terem van benne, de kb. levegőt se kapsz, ismerkedni alkalmatlan, ez egy szórakozóhely.
- A Szimplát imádom, ez inkább a beülős fajta, de ez is tele van külföldiekkel, és az árak sem alacsonyak. Ismerkedni nem tudom, mennyire lehet ott, mert mindig egy-egy barátnővel mentem, de itt le lehet ülni rendesen beszélgetni, illetve szinte mindig szóba elegyedtünk emberekkel, mindig jófejek voltak.
- A Füge Udvar nálam kb. ezek keveréke.
Elolvastam a review-kat amiket kaptak külföldiektől. Nem semmi!
Erőszakos kidobó emberekről, verekedésekről, az italukba kevert cuccról írnak jó páran.
Instantban nem nagyon vannak c.ganyok. 60% kulfoldi. Sok a magyar rajtuk kivul. Nagyon tapasosak pakisztani indiai fiuk . De siman le tudod oket razni. Verekedest nem nagyon lattam.
Korosztaly 18-40. Egysegesen elosztva. Ferfitobbseg van.
Egyedul az utca szintjen levo termeket ajanlom kizarolag.
Oltozz szurke vagy fekete nadrag plusz felsobe,h eszrevetlenul arrebb tudj menni a nemkivanatos egyedektol. Egyedul ne menj fdltuno ruhazatban . Sok leulos resz van itt is beszelgetni.
2500 korul vannak az alkoholos italok.
Van pizzazo. Tobb helyen. Szerintem ez nagyon pozitiv!!
Szimpla: kicsi a zart tancter,nagyon meleg van .2 db van. Ngy aszabadteri dohanyzo resz.
Egyikben se nez senki hulyen,ha egyedul vagy.
Ha egyedul mesz ne igyal semmit csak a vizcsapbol. Az abiztos. Ismerkedesnel semmikepp ne fogadj el italt. Ez minden szorakozohelyre ervenyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!