Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy motoros protektorban sokkal több “olyan pillantást” kapok?
Motorbiciklista felszerelésre gondolsz? Talán mert a gyorsaság illúzióját kelted vele. Autógépkocsi pótlékra asszociálnak a hölgyek.
De azzal nem számolnak, hogy baleset elkerülésére ezzel a járművel egyáltalán nincs garancia!
Azt feltételezik, hogy - talán tévesen - mindig, mindent meg fogsz tudni oldani az életben. Családalapításra alkalmasnak gondolnak.
Hány éves vagy?
Mert a motor egyenlő szabadság, bátorság, határozottság, erő...
A mezőt pedig nem kötelező kitölteni :) Harmadik lehetőségként van olyan is, hogy kihagyod.
Én akkor kapok olyan pillantást mikor a garázs előtt félmeztelen nekiállok motort mosni....
De,nemrég,biciklivel voltam,állok a zebránál,nem messze tőlem áll egy motoros pasi,hátul a barátnője,a csaj végig engem nézett a bukó alól,mintha arra gondolt volna hogy inkább biciklizne velem,minthogy ott üljön a pasija mögött.
És nem,motorral nem lehet csajozni.
Mert olyan, mint a Superman ruha. :)
Nagyobb, erősebb, férfiasabb látszatot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!