Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy motoros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy motoros protektorban sokkal több “olyan pillantást” kapok?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy motorral nem lehet csajozni (az egy másik kérdés, hogy nem is lenne érdemes), mégis mostanában azt tapasztalom, hogy sokkal több félreérthetetlen pillantást kapok, amikor rajtam van.

#Ezt a mezőt kötelező kitölteni.
2023. júl. 13. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Motorbiciklista felszerelésre gondolsz? Talán mert a gyorsaság illúzióját kelted vele. Autógépkocsi pótlékra asszociálnak a hölgyek.

De azzal nem számolnak, hogy baleset elkerülésére ezzel a járművel egyáltalán nincs garancia!

Azt feltételezik, hogy - talán tévesen - mindig, mindent meg fogsz tudni oldani az életben. Családalapításra alkalmasnak gondolnak.

Hány éves vagy?

2023. júl. 13. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert a motor egyenlő szabadság, bátorság, határozottság, erő...

A mezőt pedig nem kötelező kitölteni :) Harmadik lehetőségként van olyan is, hogy kihagyod.

2023. júl. 13. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
A motorral való csajozás kétesélyes. Sok lánynak izgalmas a motorozás, másoknak taszító. Viszont általában a belevaló lányok szeretik, aki szereti a veszélyt, az adrenalint, könnyen találhatsz lányt aki vevő rá, de óvatosan velük, aki a pillanatban él, hosszú távra nem tervez. Mivel a motorozás veszélyes, sok nő távol maradna tőle. Összességében motorral csajzni jobban lehet mint autóval
2023. júl. 13. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én akkor kapok olyan pillantást mikor a garázs előtt félmeztelen nekiállok motort mosni....

De,nemrég,biciklivel voltam,állok a zebránál,nem messze tőlem áll egy motoros pasi,hátul a barátnője,a csaj végig engem nézett a bukó alól,mintha arra gondolt volna hogy inkább biciklizne velem,minthogy ott üljön a pasija mögött.

És nem,motorral nem lehet csajozni.

2023. júl. 13. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert olyan, mint a Superman ruha. :)

Nagyobb, erősebb, férfiasabb látszatot ad.

2023. júl. 13. 12:20
 6/7 anonim válasza:
Hát, ha férfiúi mivoltodban satnya vagy meg kicsit buta is, akkor bizony kell valami amit menőnek gondolnak a tinilányok. Motor, autó, rózsaszín feszülős póló, napszemüveg, göndör szakáll hitler bajusszal stb.
2023. júl. 13. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
36 vagyok.
2023. júl. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!