Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakori hogy a prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori hogy a prostituált lehúzza a kuncsaftot (főleg anyagilag, de akár idővel és egyébbel is)?

Figyelt kérdés
Ismerősömet sok pénzzel és csúnyán lehúzta 2 vagy több prostituált és már annak is örülhet, hogy nem rabolták ki. Mert még a rablás is előfordulhatott volna. Legtöbbször a k*rvákat ért atrocitásokról szerez a társadalom tudomást, viszont fordítva is előfordul, ráadásul gyakran. A kliens szándékos megfertőzéséről nem is beszélve, vagy ha "csak" annyi történik, hogy nem a megbeszéltek szerint zajlanak a dolgok az együttlétkor, de mégis fizettetnek a kuncsafttal. (És itt kifejezetten a pénzért aktust vállaló prostikra gondolok, nem a lehúzós p*csákra). Válaszaitokat előre is köszönöm.

2023. júl. 8. 22:44
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

4-es válaszolónak:

És ezek a rendszeres lehúzások, szándékos fertőzés átadások milyen gyakoriak?

És a pénzzel való lehúzás milyen mértékű?

2023. júl. 8. 23:24
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
Milyen fertőzés? Aki út széléről szedi fel a prostit és gumi nélkül csinálja vele, az ne csodálkozzon. Nem ezekből kell válogatni, akik 5000ért bármit elvállalnak gumi nélkül.
2023. júl. 9. 03:23
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Minek ment oda? XDDD
2023. júl. 9. 05:13
 14/30 Noren1989 ***** válasza:
92%
"Haverod" fogyatékos, amúgy?
2023. júl. 9. 06:32
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha többször történt ikyen, akkor szvsz a haverod a hibás.
2023. júl. 9. 08:22
 16/30 A kérdező kommentje:

15-ösnek: Azt nem tudom hogy többször vagy sem.

14-esnek: Igen a haverom, de nevezhetjük barátnak is, de abba is bele lehet kötni. Amúgy valóban fogyatékos aki fizet ahelyett hogy ütne, mondjuk.

13-masnak: XDDD

12-nek: Milyen fertőzés?? :) Bárkitől el lehet már kapni bármit nem a rendszerváltás előtti időkben élünk. Mindenkinek van szerintem olyan ismerőse aki belefut ilyenbe.

2023. júl. 9. 08:38
 17/30 A kérdező kommentje:
15-ösnek: Egy alkalommal húzta le több prostituált. Nem több alkalommal több. Ezért is érdekel, hogy milyen gyakori ez?
2023. júl. 9. 08:41
 18/30 Noren1989 ***** válasza:
60%

Figyu, nekem 15+csajból 2volt ilyen. Pàrban voltak, nem azt kaptam, amit ígértek.

Repült a negatív értékelés, mint a kutyafüle. Azóta sem hirdetnek.

2023. júl. 9. 09:10
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem kb 20-25 alkalomból ezek voltak:

- egy nem vette fel a telót a megbeszélt időben

- egy nem engedte S-be a méret miatt (de az extrát sem kellett érte kifizetni)

- egy csak missziben engedte befejezni, merthogy kutyapózban túl keményen dugom, és már fajt neki.

Semmi egyéb negatív tapasztalatom nem volt.

Mind a beszamolok-ról volt.

2023. júl. 9. 09:42
 20/30 A kérdező kommentje:

18-19-es válaszolónak kösz az üzenetet.

És anyagi lehúzás volt? Ez gyakori?

Meg nektek mi számít lehúzásnak és mi számít becsapásnak?

2023. júl. 9. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!