Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnál volt olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnál volt olyan hogy rajtad/ a másikon rajtmaradt a jegygyűrű?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor miért, véletlen csak, vagy esetleg volt valami egyéb oka?

2023. júl. 7. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem csaltam és nem is fogok meg senkit, azt nem tudom, hogy engem sutyiban megcsalt-e minimum 1 ex, de jegygyűrű nem volt rajta, mert nem mentem egyikhez se hozzá.
2023. júl. 7. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

Nekem csak olyan van hogy a páromtól.kapott gyűrűt hordom, és miután szakítottunk, találkozgattam vacsiztam stb egy másik exemmel és nem vettem le a gyűrűm.

Nálam ez azért volt mert még mindig a frissen szakitott párommal éreztem magam egynek, a másik exemtől meg nem akartam semmit, utálom örökké és titkon ugy is éreztem hogy alázom is azzal hogy ugy vacsizok csak vele hogy a másiktól kapott gyűrű van velem.

Mert őt még szakítás után is tisztelem becsülöm szeretem, az másikban meg csak egy aljas gyökeret látok, aki érdemtelen bármire is.

2023. júl. 7. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Ja és akitol kaptam a gyürűt ő azt eljegyzési gyűrűnek hívta, én meg nem. Ez hosszu sztori
2023. júl. 7. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Én tudtam róla, hogy az úriember nős, és igen, legtöbbször levette, nem én mondtam, magától tette. Nekem kb mindegy volt, mert úgyis tudtam róla. Egyszer volt, hogy rajta volt, pont elege is volt a házasságából, meg hogy velem nem tud rendesen alakulni a dolog, ekkor el is hajította, aztán meglett 🙄

És volt egy másik, aki mindig hordta (szóval róla is tudtam, hogy nős), de mikor úgy döntött, hogy rámhajt, akkor arra az időre levette.

Így teltek megboldogult egyetemista éveim.

Én azóta házas vagyok, de sose hordom a gyűrűnket, mert nem az lesz ami "megvéd", csak szimbolikus jelentése van.

2023. júl. 8. 07:18
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Volt és a partneremtől is azt kértem legyen rajta, mert izgat.
2023. júl. 8. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Alszent volna levenni. Persze hogy rajtam van.
2024. febr. 8. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
OFF - 2-es "titkon ugy is éreztem hogy alázom is azzal hogy ugy vacsizok csak vele hogy a másiktól kapott gyűrű van velem". Gondolod, hogy ha te titkon gondolsz valamit, akkor azzal alázod a másikat? És minek is tennél ilyet?
2024. febr. 8. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Max annyi idevágó, hogy szakítás után a gyűrűket bevittem a zaciba.

Kaptam érte 450e forintot.

Az ügyvéd bére a gyerek elhelyezésí perben 490e volt.

Megnyertem 3 év alatt.

azóta boldogan élünk.

45/F

2024. febr. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!