Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnál volt olyan hogy rajtad/ a másikon rajtmaradt a jegygyűrű?
Nekem csak olyan van hogy a páromtól.kapott gyűrűt hordom, és miután szakítottunk, találkozgattam vacsiztam stb egy másik exemmel és nem vettem le a gyűrűm.
Nálam ez azért volt mert még mindig a frissen szakitott párommal éreztem magam egynek, a másik exemtől meg nem akartam semmit, utálom örökké és titkon ugy is éreztem hogy alázom is azzal hogy ugy vacsizok csak vele hogy a másiktól kapott gyűrű van velem.
Mert őt még szakítás után is tisztelem becsülöm szeretem, az másikban meg csak egy aljas gyökeret látok, aki érdemtelen bármire is.
Én tudtam róla, hogy az úriember nős, és igen, legtöbbször levette, nem én mondtam, magától tette. Nekem kb mindegy volt, mert úgyis tudtam róla. Egyszer volt, hogy rajta volt, pont elege is volt a házasságából, meg hogy velem nem tud rendesen alakulni a dolog, ekkor el is hajította, aztán meglett 🙄
És volt egy másik, aki mindig hordta (szóval róla is tudtam, hogy nős), de mikor úgy döntött, hogy rámhajt, akkor arra az időre levette.
Így teltek megboldogult egyetemista éveim.
Én azóta házas vagyok, de sose hordom a gyűrűnket, mert nem az lesz ami "megvéd", csak szimbolikus jelentése van.
Nem.
Max annyi idevágó, hogy szakítás után a gyűrűket bevittem a zaciba.
Kaptam érte 450e forintot.
Az ügyvéd bére a gyerek elhelyezésí perben 490e volt.
Megnyertem 3 év alatt.
azóta boldogan élünk.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!