Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez rossz jel lehet vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rossz jel lehet vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Adott egy 5.5 (maholnap 6) éves kapcsolat,ami túl jól működik. Igen,ennyi idő után az ember már rég ott hagyja a másikat de itt nincs erről szó. Szóval amiről szó lenne valójában az az hogy az utóbbi időben elkezdett edzeni járni a párom. Anno edzett de abbahagyta mert egyéb dolgokra gyűjtött és most elkezdte megint. Ezzel nincs is probléma,mindig mondta hogy szeretne visszamenni. Én azt találom furcsának, hogy nagyon drága cuccokat vesz magának. Horribilis árért karórát, drágán cipőt. Oké nem az én dolgom és inkább adjon magára,de az is hogy a parfümjei között mindig van valami új. Nem szeretnék túl gondolni tényleg. Egyébként minden rendben van köztünk,de a legnagyobb rendben. Csak kicsit furcsán nézek ezekre a dolgokra.

20/L

2023. júl. 7. 20:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Ezek szerint mégsem jó a kapcsolat ha nem bízol benne.

Nem mered megkérdezni ezeket.

Ellenben vad idegen emberektől várod a választ.

Mi honnan a faszból tudjuk?

2023. júl. 7. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

15 éves korod óta vele vagy és nem ismered? Amúgy tudod mi van? Más nőknek akar tetszeni, egymás után fekteti le őket, amelyik csak vevő rá.

Szakíts!

<3N

2023. júl. 7. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Hiába van lepontozva a #2-ra akkor is ez van. Most ő a gyúrós menőcsávó, éli világát.
2023. júl. 7. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Csak akkor rossz jel,ha eleve annak veszed.Márpedig bizonytalan vagy a kapcsolatotokat illetően.
2023. júl. 7. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:
2es és 3as válaszoló... nem ezekre gondoltam abszolút. bízom benne, csak nálam vannak olyan időszakok mikor elő jön egy amolyan túlgondolás. Büszke vagyok rá hogy elkezdett újra edzeni mert szeretett volna,és örülök hogy újra elkezdte. Valószínűleg túl gondoltam. Amelyik nő azt mondja hogy nem gondolt még túl,az szerintem hazudik.
2023. júl. 7. 22:03
 6/13 A kérdező kommentje:
1es válaszoló...Megkérdeztem, azt mondta sokat spórolt már és szeretne most pénzt költeni magára. Tisztáztuk,megbeszéltük. Edzeni azért kezdett el mert állítása szerint nagyon meghízott. De abszolút tiszta már a helyzet csak jól esett ki írni magamból
2023. júl. 7. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Pedig nem fogtok együtt megöregedni több mint valószínű, ha meg mégis, akkor vagy ő fog szétcsalni, vagy egymást fogjátok.

Mindenki nagyon jól tudja, hogy akkor kezdesz el magaddal törődni jobban, ha a párkapcsolatban nem nagyon tetted, mint újabb parfüm, újabb frizura, ruha stb. hogyha tetszeni akarsz másoknak.

Nyugodtan bízz benne, légy naív majd rájössz, hogy hűtlen.

Te dolgod, amúgy lehet, hogy még nem vágott gerincre senkit épp ezért kéne szakítani, ha tovább vársz, akkor megteszi aztán elhagy, ha másba szeret belé és aztán sokkal jobban fog fájni, mint most ha elbúcsúznál tőle, hiszen különbség, hogy hagytad magad megcsalni, vagy emelt fővel távozol.

2023. júl. 7. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Lehet rossz jel. De te vagy benne a kapcsolatban, nem mi!!! Te tudod, milyen, hogy vagytok.
2023. júl. 7. 22:11
 9/13 A kérdező kommentje:
5. válaszoló...nem egy romantikus alkat, de a szemembe nézett és azt mondta hogy nélkülem fél embernek érezte magát:) egyikünk sem megcsalós fajta,sajnállak hogyha ilyen kapcsolatokban volt részed, de maholnap 6 év után még mindig ugyanolyan szenvedéllyel néz rám mint első nap,de köszönjük szépen jól megvagyunk :)
2023. júl. 7. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Aha, nagyon jól megvagytok, de itt írsz ki kérdést és vehemesen véded a kapcsolatot.

Álomvilágban élsz, de majd felébredsz.

2023. júl. 7. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!