Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugarbaby-k,milyen ajándékokra vágytok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 22:59
11/35 anonim válasza:
A sugárdaddyk miért akarnak fiatal szép nőt? Válasszanak szépen olyat amilyet megérdemelnek, korban , intellektusban, külsőben. ……
Nem lenne rá gusztusuk… sajnos a legtöbb öreg azért akar fiatal szépet mert amilyet megérdemelne , ami illik igazából hozzá , arra nem áll fel. Impotens . Ezért próbálkozik olyannal aki nem az ő kategóriája .
12/35 anonim válasza:
Nyugalmat,anyagi biztonságot,szép otthont,semmi felesleges baromságot.
Ékszerek,drága ruhák egyáltalán nem érdekelnének.
13/35 anonim válasza:
"Nyugalmat, anyagi biztonságot, szép otthont, semmi felesleges baromságot."
Szeretőként vagy feleségként?
14/35 anonim válasza:
Mivel én nem vagyok nagyra vágyó csak olyanra amire nekem nem telik vagy én magam nem venném meg mert sokalnám. De abból is a legdrágább 25k.
15/35 anonim válasza:
Daddy, én le szeretném vágatni a lompost és helyes kis puncit szeretnék csináltatni helyette. Fizeted?
Fotó rólam a cikkben. Puszika!
16/35 anonim válasza:
13-as, nyilván feleségként,de igazából szeretőként se lehet rossz.
17/35 anonim válasza:
Sugarbabym keresem zala somogy megyében
18/35 anonim válasza:
Anyagi biztonság, pénz, pénz és még több pénz. Közös lakás.
19/35 anonim válasza:
21-es ne név nélkül ugass köszi
20/35 anonim válasza:
+36 20 435 1783. Itt a számom, te senki. Veled ellentétben vállalom magam. Itt megbeszélhetjuk a részleteket. Te cafka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!