Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vállalható a kinézetem? Nincs sok önbizalmam F
Szerintem nagyjából átlagos kinézeted van. Arcra csúnya biztosan nem vagy, de annyira hű de jóképű sem.
Ápoltnak tűnsz, az jó.
Jót tenne neked, ha izmosodnál, kigyúrnád magad. A kép alapján van egy ilyen érzés veled kapcsolatban, hogy gyenge vagy fizikailag.
Én 197 cm magas vagyok és nekem sikerült az edzés, csak nagyon sokat kell enni hozzá. Nem ilyen kisbaba adagokat, mint a legtöbb ember. Régen én is nagyon keveset ettem és vékony voltam, voltam 75 kiló is érettségi idején, aztán 80-85 körül később sokáig felnőttként. Most járok edzeni, megeszek napi 70 deka (3 nap alatt 2 kiló) húst többek közt. 95 kiló vagyok és végre van rajtam izom, bár még így is jöhet rám bőven. Megéri csinálni.
Te pont az a típus vagy (mivel nem vagy menthetetlen ronda, de extra jóképű sem), aki ha többet foglalkozna ilyen dolgokkal, kinézet maxolással, akkor sokkal többet ki tudna hozni a csajozásból is.
Okés, ha nem, akkor nem. Gondolom nem ezen múlik, de amúgy léteznek vegán testépítők is, akik összekombinálják a különböző növényi fehérjeforrásokat, hogy az állati eredetűhöz hasonlóan teljes értékű fehérjeforrásokhoz jussanak, vagy hús helyett ehetsz tojást is.
Az etikai kifogásokat részben értem emberi oldalról, viszont az ilyen és ehhez hasonló nice guy mentalitás nem nagyon fog segíteni a csajozásban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!