Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres?mit akar?miért ragaszkodik hozzám ha nem akart többet és màr végeztem vele?
Figyelt kérdés
2 évig szexkapcsolat volt. Mindketten elváltunk. Többször kidobtam már de valahogy mindig folytattuk. 1 hónapja véget vetettem neki újra mert nekem ez így már nem jó. Szeretnék tovább lépni de nem hagy. Nem akar szexelni csak kérdezget a dolgaimról meg hogy hogy vagyok. Nem értem mire jó ez mikor azt mondta ő is hogy keressek magamnak egy normális pasit. Nem írok már neki vissza. De szerintetek vajon miért jó ez neki? Unalomból? Önzőségből vagy én nem értem miért nem keres magának egy másik partnert ha csak szexre van szüksége azt lehet bárkivel.2023. jún. 29. 19:00
1/6 anonim válasza:
Nem kell megnyitni az üzeneteit, vagy tiltás, ha zavar.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen már nem nyitom meg. Nem írok vissza. Csak nem értem mire jó ez neki. Így nem lehet tovább lépni. Ha valami le van zárva akkor nekem az a logikus ha nem keressük egymást.
2023. jún. 29. 19:09
3/6 anonim válasza:
A pasik igenemberek.addig mennek elore mig zöld az ut.
4/6 anonim válasza:
"valahogy mindig folytattuk"
Aha, valahogy. Sőt, már-már véletlenül beleestél a farkába.
Ha valakit kidobok akkor nem folytatom vele. Ha valaki nem hagy békén akkor letiltom. Nincsenek kifogások, nincs magyarázkodás, megteszem és ennyi.
5/6 anonim válasza:
Azért csinálja, mert nem zárod el az útját.
6/6 NTBS válasza:
2 év azért elég hosszú.+ Múltkor visszaengedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!