Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak a ronda nők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a ronda nők is jó pasit?

Figyelt kérdés
Több nő ismerős is úgy használja a társkereső appokat mint egy online áruházat. Csak a legjobb pasikra mennek és inkább vállalják hogy le lesznek koptatva 10ből 9szer vagy maximum 1 nagyon megalázó szexet kapnak, aztán sírnak hogy "szemét férfiak".
2023. jún. 28. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
A baj soha nem az, ha valaki AKAR valakit. Hanem ha mellette lenézi, gyűlöli, el akarja pusztítani, és bántani akarja, amiért az nem akarja őt viszont.
2023. jún. 28. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Az egyszerű válasz az, hogy attól, hogy rondák, még van szemük, és attól még a jó pasikhoz vonzódnak.

Ezzel semmi probléma nincs, ameddig nem bánt és gyűlöl senkit, ha nem jön össze, ahogy a 11-es írta. Ha az egyedüllétet választja inkább, akkor az az ő magánügye. Ha pedig mégis összejön neki a jó pasi, akkor jól tette, amit tett.

Viszont ott a másik oldal is, hogy én az ilyen kérdező félék értékítéletének nem hiszek. Majd eldönti más, hogy szerinte is ronda-e az a nő.

Nem te fogod meghatározni.

Nekem is volt dolgom ilyennel, pedig soha nem voltam sem kövér, sem csúnya nő, sőt. Mégis volt olyan, aki hápogott, amikor elutasítottam, hogy én csak gyenge átlagos vagyok, mire fel van ilyen nagy arcom, hogy ő nem felel meg, mégis kit akarok.

Vagy a legjobb az egyik exem volt, aki ennél is tovább ment. Fejtegette a kapcsolat végén és a szakítás után is, hogy nincs csúnya arcom, de a mozgásom, arckifejezéseim nagyon suták, meg amikor beszélek, világosan lejön, hogy szociálisan nyomorék vagyok, meg az állkapcsom is furán mozog, beszédhibás vagyok, így összhatásra átlag alatti a megjelenésem. A testem pedig hiába nem kövér, hiába nincs rajtam felesleg, egyszerűen nem szép, mert tömör, rövidlábú vagyok (170 centivel, és akkor kb. 52 kilóval), a nyurga, ténylegesen magas és karcsú lányok nyomába sem érthetek.

Volt egy olyan pasas, aki azt mondta, hogy azért vagyok csúnya, mert fehér a bőröm, sem szolizni, sem napozni nem vagyok hajlandó, ráadásul anyajegyes a mellem.

Mindnek az volt a konklúziója, hogy azok a pasik, akiket én "kinézek magamnak", egy világra vannak tőlem szintben, így vagy ignorálni, kiröhögni fognak, vagy pedig megdugni, aztán eldobni, és nevetséges vagyok, ha ezt nem látom be, és nem érem be VELÜK, vagy hozzájuk hasonlóakkal, és én tönkreteszem magam és őket is.

Nos, ezek után én látatlanban egy szót sem hiszek el abból, ahogy ti minősítgettek nőket, és jöttök a megalázó szövegekkel, meg a kis jóslataitokkal, hogy mi lesz a nő sorsa, hogy nem hajlandó széttenni olyannak a lábát, akit jó esetben semlegesnek, rosszabb esetben pedig egy nyomoroncnak tart.

2023. jún. 28. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Minden nő jó pasit akar, ahogy minen pasi jó nőt. Üdv a valóságban.
2023. jún. 28. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Amiért a csúnya, kövér férfiak is szép, vékony nőket akarnak.
2023. jún. 28. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert elvileg mindenki vágyik a másik társaságára.
2023. jún. 28. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:

7 én sajna csak most jövök rá hogy a valóságban a jó szex nem arról szól hogy valahogy legyünk túl rajta. Sokáig úgy gondoltam hogy ha van 1 ronda nő aki még soha nem volt húsvér pasival az örülne egy valódi pénisznek akármilyen is de rá jöttem és jövök folyamatosan az ilyen hozzá szólások miatt is hogy ha a másik nem vonzó akkor nincs miről beszélni.

Én mondjuk fizettem már ronda kövér prostinak 40-50 körüli nagyon olcsó igaz a higiéniára nagyon oda figyeltem minden csak gumiban és utána extra zuhany de nem volt rossz,kutyapózban csak a puncit láttam az meg bejött és ennyi. Nem tudom hogy a többi pasi hogy van vele de egy full ronda nő is jó ürítésre sőt még kapcsolatra is az lenne. Viszont elfogadtam hogy soha nem történhet meg az hogy akár velem egy szinten lévővel párkapcsolatom legyen nem is nagyon próbálkozom már,megelégszem a prostikkal ja és vannak köztük iszonyúan jó nők is valamivel többe kerülnek de elérhetőek még az átlagnak is. A fura az hogy nem sok különbség van ronda és szép nő között jó nyilván akinek jó feneke van jó rá nézni hozzá érni stb vagy ha egy szép arc köszön vissza de kutya pózban tök egyformák még a szemem se kell becsukni.

2023. júl. 2. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:

"a valóságban a jó szex nem arról szól hogy valahogy legyünk túl rajta"

Nem hát, pont ezt akartam kifejezni. Lehet persze így is szexelni, csak minek?

Azt pedig remélem, nem gondoltad komolyan, hogy lehet arra alapozni, hogy egy pózban - de csak abban! - elmegy, legyen akármennyire ronda/nem vonzó is... Számomra ez sem a jó szex kategóriát képviseli. És most ne jöjjünk azzal, hogy mert én nő vagyok, a férfiak többsége sem úgy közelíti ezt meg, hogy mindegy, jó lesz az ocsmányság is, kutyában nem számít.

2023. júl. 2. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:

17 én csak azt mondom hogy nekem milyen érzéseim,gondolataim voltak vannak.

Lehet nincs részem igazi szexben prostik által de jól esik,jól esik igazi testhez érni és ahogy te írtad be tenni.

Ha meg igazi formás nővel vagyok ami inkább jellemző akkor magától érthetőik mi esik jól már maga a puszta látvány ruhában és nélküle jó. Arról nem is beszélve ha franciáznak vagy szexelünk.

Pont hogy megértelek téged és el is fogadom tuti lenne olyan nő aki sehogy nem kéne szóval ha veszem a számomra legrondább nőt aki akkor sem kéne ha jó a személyisége vagy ő fizetne nekem és elfogadom hogy én pont ilyen vagyok minden nő számára csak ugye pasiban akkor eltudom fogadni hogy csak fizetősben lesz részem.

Lehet hogy elítélnek az emberek hogy kihasználom őket de én nem így látom volt hogy 150 ezret ott hagytam annál akihez vissza járok 2 óra volt az intenzívebb szex kezdve az előjátékkal mi nekem a tapogatás mell fenék test. Majd fél óra francia natúr a fenn max 1 órát töltöttem az aktus részével a többi csak beszélgetés. Na most ha napi szinten keres 100-at és akkor csak 1 vendége van akkor szép összeget keres bármikor abba tudja hagyni. És nem érzem rosszul maga mert ki élvezem.

2023. júl. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!