Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ez igazi könny?
Megbeszeltem a pasimmal, hogy a legjobb ha szakítunk. Eljutottam eddig a pontig. Erre bezárkózott a fürdőbe, es mikor rakopogtam, mert túl sokat ült, akkor lattam, hogy sír.
Nem tudom mennyire igazi ez, vagy dráma, mert elegge szeret szélsőséges lenni az érzésekkel es elegge nőcsábász típus....
Szexkapcsolat stb van neki úgy gyanítom, lehet nem is 1.
Ezek műkönnyek? Nem mintha osztana szorozna mar a veg kifejleten, de KIVANCSI VAGYOK mi van a könnyek mögött. En nem tudok sírni peldaul parnacsra, de tudom, hogy van aki tud
Hát ha másokkal dug akkor nem azért sírt, mert szeret, hanem mert elveszíti a fix puncit, az életét, amit eddig élt.
Az én exem is nagyon sírt, amikor szakítottunk, pedig rengetegszer elmondta, hogy ő is szakítani akar és biztos hogy vége lesz egyszer és már nem szeret annyira, de akkor abban a pillanatban, amikor látott elveszíteni, üvöltve kezdett sírni. Akkor hirtelen úgy élte meg hogy nekünk tökéletes volt a kapcsolatunk és az első alkalommal hogy kicsit unalmas volt kidobtam. Perszeee :D Ő is azért sírt, mert nem egy csajozós típus és én már megvoltam neki, nem akart vesződni az ismerkedéssel, megalkudott volna velem, erre ezt elveszem tőle. Ezt onnan tudom, hogy utána egy hónapig még nekem sírt, hogy neki már nincs sok ideje megtalálni az igazit, meg hogy hol talál rendes lányt, meg hogy a haverjaival elment Balatonra és ott csajozott, de nem jött neki össze, meg hogy ő neki ilyen meg olyan lányok jönnek be és nagyon akar már megint egy barátnőt, csak fél hogy megint szakítanak vele és azt nem éli túl. Úgyhogy egyáltalán nem miattam sírt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!