Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülinapi ajándéknak kutyus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapi ajándéknak kutyus jó ötlet lehet ?

Figyelt kérdés
Szóval barátnőmnek volt egy szürke pitbullja akit valaki sajnos még mérgezett álitolag barátnőm anyja ennek kb 5 éve. Találtam ahozz hasonló szőke pitbull kölyköt és azon gondolkozom hogy jó ajándék lenne e neki. Még ma is ha valahogy szóvá kerül a kutyusa nagyon szomorú nagyon szerette őt. Ha meg venném neki enyhülnek a fájdalma vagy rosszabb lenne neki ? Persze tudom meg kellene vele beszélni de meglepetésnek szánom
2023. jún. 27. 13:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
De ezért is írtam hogy puhatolja ki hogy szeretne-e. 🤦‍♀️
2023. jún. 27. 14:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a "szeretne-e a jövőben" jelentheti nála azt, hogy pár év múlva, nem azt, hogy holnap.
2023. jún. 27. 14:10
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kipuhatolni kell, hanem rákérdezni. Cukik a kutyusos videók, de a reakciómmal ellentétben nem szeretnék állatot. Vagy nem most, de fantázia szintjén eljátszok a gondolattal, hogy legyen. Még mondhatom is, hogy akarok. De ha most kapok, akkor nem tudok vele mit kezdeni.
2023. jún. 27. 14:11
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha már ott lenne, biztos örülne neki. Ez sok párnál akik szeretik az állatokat, olyan mint egy "gyerek". De kérdező legyen a többieknek igaza, beszéld meg a barátnőddel előtte. :)
2023. jún. 27. 14:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Élőlényt nem adunk megbeszélés nélkül senkinek sem. Egyszerűen kibszás a gazdával és az élőlénnyel is.

Oké, cserepes virág mehet, de igazából azok is gyakran pár héten belül elszáradnak pont azért, mert a kuya sem kérte őket és nincs szándék a gondozására.

Szóval NEM!

2023. jún. 27. 14:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 7-es, magad is azt írod, hogy "így döntöttünk"... Tehát "tünk", azaz együtt döntöttetek úgy, hogy a meghalt kutya helyett másikat fogadtok be.

Mi itt többen az ellen érvelünk, hogy a párja megkérdezése nélkül adjon a kérdező egy élő állatot a párjának. Ha erről együtt döntenek, azzal nincs semmi probléma. Persze csak akkor nincs, ha a mérgező anyuka nem kerül az új kutya közelébe.

2023. jún. 27. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy!!
2023. jún. 27. 15:32
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Eleve nem ajándékozunk élőlényt. Egy kutya hatalmas felelősség 15 éven át. Arról nem is beszélve, hogy egy jó idegrendszerű, normális kutyát nem fogsz venni 150.000 alatt. Ha valami agyonszaporított génhibás kutyát akarsz, azt kapsz 20-ért egy borsodi zsákfaluban nyilván.

De nem. Élőlényt nem, nem tudhatod hogy változik az élete (suli, meló, családi állapot stb), az ő döntése kell hogy legyen, hogy akar-e kutyát vagy sem.

2023. jún. 27. 16:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

🤦🤦🤦🤦

Én nagyon szeretem a férjem, de az elmúlt 20 évben nem sokszor sült el jól, ha valami nagy meglepetést akart. Egyszerűen nincs hozzá érzéke. Volt olyan is, hogy ő se örült a drága meglepinek, pedig 100% biztos voltam benne, hogy tetszeni fog az ajandékom.

Ezért mi ezeket inkább előre megbeszéljük, főleg ha drága. Inkább évekig örüljön, mint egy fél perc meglepedődés.

Meglepinek meg marad a random apróság, hétköznap, mikor nem számítunk rá.

2023. jún. 27. 16:57
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
az is kimaradt, hogy állatorvosi kezelések sem olcsók.
2023. jún. 27. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!