Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mért van ez? Mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mért van ez? Mért vall szerelmet? Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz.. Van egy igazából nem exem. Ezt úgy kell érteni h én kib*szott szerelmes voltam belé de ő nem belém. Csak csók volt köztünk. Ő más nőt választott. Na azóta eltelt sok év.. Lett gyereke, de a nő most elhagyta. És engem keresett meg. Én vagyok a lelki támasza. Találkoztunk. De megigérettem vele, h semmi nem lehet. Nem is volt. Bár kétszer is elhúztam a fejem, h ne legyen csók.. De.. és itt a baj.. H azóta szerelmet vallott. H mekkora fa....sz volt h nem engem választott.. És h szerelmes... és szeret és nálam jobban senki nem fogja szeretni... Tény h aggódok érte, meg h akarok róla tudni. De akkor is. Valamilyen szinten tovább léptem. De mégis ideg beteg leszek amikor órák óta nem ír. Most pl. beteg... alszik. De akkor is. Mért érzem ezt? Mért vagyok féltékeny? Mért hiszem azt h más nővel van?? Persze elhagyott stb. de akkor is.. Valamiért azt érzem h most őszinte. Tényleg szerelmes. De én ezt nem akarom. Nekem ez csak sokkal rosszabb így.. És nem... nem lesz az h nem írok neki, mert aggódok érte. De mért csinálja ezt? El akarom engedni, de olyan mintha mindig valami vissza húzna.. De persze azon is agyaltam, h ha talál valami nőt én megint le vagyok sz*rva... Egyszerűen megőrülök... Ha nem ír megőrülök h baja van. De közbe félek h átt ba...sza a fejem.. Ki fogok készülni...

Kérlek mondjatok valami tanácsot..

2023. jún. 26. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És csak így el tudna jönni?

Nem házasok? Hány évesek vagytok?

2023. jún. 27. 06:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezt már én is mondtam, ha nincs ló jó a szamár. De szerinte hülye vagyok, mert csak én kellek neki. Am nem házasok. És mivel totál megpromlott egyéb okok miatt a kapcsolatuk már nem laknak együtt. Am 28 és 32.
2023. jún. 27. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kidobták, nem akar magányos lenni, hát visszament ahhoz a biztos ponthoz, akiről tudta, hogy bedől neki, mert aki igazán szeret, az hiszèkeny, s naìv.. Ha annyira imád, szìvvel szeret mièrt csak most bukkant fel, èvek múltán a nagy hős szerelmes? Egyszerű a válasz: mert mlst dobták ki. Ha a gyermeke anyja holnap azt mondaná, okè, gyere vissza, már szaladna is ès újra szrna a fejedre. Sajnálom, de nem látod reálisan most ezt. Ìrod, hogy már túllèptèl rajta viszonylag. Ne hagyd, hogy magával rántson a hazugság örvèny. Megèrdemled, hogy valaki manipuláciò ès önèrdek nèlkül, feltètel nèlkül szeressen. Tiltsd le a francba, találsz jobbat!
2023. jún. 27. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!