Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Borzalmasan szerelmes vagyok egy lány barátomba már közel egy éve, egyszerűen rajta kívül senki más nem érdekel. Tud róla, de nem különösebben érdekli, sokat beszélek vele de ezen a téren "ignorál", elutasítja ezt a fajta közeledésem.
Figyelt kérdés
Ismerkedtem, de senki sem érdekel... Volt egy időszak mikor összevesztem vele, de akkor is csak ő járt a fejembe. :/2023. jún. 22. 06:40
11/12 anonim válasza:
"korosztàlyomhoz képest pénzes vagyok de őt nem érdekli" Mer' az jobb lenne ha a pénzedért szeretne? XD
A vonzódás, a kémia, ezek olyan dolgok amik vagy megvannak elsőre, vagy nincsenek. Erőltetni nem lehet. Azzal hogy van pénzed, meg mutogatod neki az audit, ez nem fog változni, mert a vonzalom nem erről szól. Az ennél sokkal megfoghatatlanabb és megmagyarázhatatlanabb.
Azon kívül hogy megpróbálod elfelejteni, ismerkedsz új emberekkel, és megszakítod vele a kapcsolatot, sok mindent nem tudsz csinálni. Adj magadnak időt, aztán előbb utóbb elfelejted.
12/12 A kérdező kommentje:
Ja nem, tudom hogy nem, nem is azért hoztam fel hanem csak a kommentre válaszoltam
2023. jún. 22. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!