Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Van egy két kicsit furcsább dolog, amit nem tudok hova tenni.

Iszonyú zavarban volt a jelenlétemben, össze vissza beszélt, és nagyon elpirult, ez így az első találkozás körüli időszakban volt. Körbevezetett a munkahelyen, hebegett-habogott, vörös volt az arca, kicsit vicces volt.

Ő alapvetően egy távolságtartó, zárkózott ember. Nem nagyon beszélgetett soha személyesebb témákról, csak hétköznapi dolgokról.

Majd egyszer elkezdett kérdezgetni, hogy kivel élek, van-e már valakim, a csaladomról, stb.

Ezekben a kérdésekben semmi nincs, de ha valaki mindig csak ilyenről beszél, mint pl "a kenyér megint drágább", vagy "milyen a benzin ára", attól ez kicsit meglepő így hirtelen.

Munkakapcsolatban voltunk, konkrétan ő felettem állt, de már ez megszűnt. Néha megkeres, érdeklődik, hogy hogy vagyok. Aztán elköszön puszis, szíves emojival. Nekem ez is olyan fura, hiszen nem vagyunk mi olyan jóban, őt meg annyira nem ilyen típusnak ismertem meg.

Egyébként legalább 19-20 évvel idősebb tőlem.

2023. jún. 19. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem tetszel neki. Fura ember az fix.
2023. jún. 19. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Volt még egy, volt egy megbeszélés. Mindenki ült bent a helyén, erre megjelenik Ő, megáll és rámnéz. Csak néz néz,mint akiben megállt az ütő. A többi kolléga meg felém fordul.. Hát kinomban már majdnem elkezdtem nevetni. :D

Igen, fura.

2023. jún. 19. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

:DDD

Ez nagyon kínos lehetett :D Többieknek is leesett gondolom hogy mi folyik itt :D Jah, tuti tetszel ezek után. Többiek nem heccelnek vele?

2023. jún. 20. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes, lehet eddig is ilyen félénk tipusu volt.
2023. jún. 20. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy tetszel neki.

Ha viszont másképp teszed fel a kérdést pl.

Mennyire vagyok apakomplexusos ha összejövök ezzel a hapival? Igen

2023. jún. 20. 05:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem jövök. :D
2023. jún. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!