Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt mások erről a férfi barátomról?
Van egy nagyon jó férfi barátom, lassan másfél éve tart a barátságunk. Ő az a személy az életemben a családomon kívül, akihez bármikor fordulhatok, természetesen ő is hozzám. Nincs olyan nap szinte, hogy ne beszélnénk. Viszont feltűnt mostanában, hogy néhány közös barátunk furcsán viselkedik.
Például egy kávézóban találkoztunk a csapattal, a férfi barátom később csatlakozott. Köszönt mindenkinek majd rámnézett és nagy mosollyal mondta: Csókolom! Erre az egyik ott ülő személy megszólalt, hogy "Azt elhisszük, hogy csókolgatnád..." A férfi barátom viszont nem nevette el magát, hanem elpirult, és a földre nézett.
Egy másik alkalomnál sütögetés volt nálam. Annyit kértem csak a férfiaktól, hogy valaki segítsen nekem a nehezebb asztalt a helyére rakni, mielőtt a többség megérkezik. Egy másik srác jött is hamarabb, épp cipekedtünk amikor a férfi barátom is betoppant. Kiült az arcára a meglepetés, és a másik srác mondta: Hiába igyekeztél, hogy te legyél az első, megelőztelek."
Ugyanezen az összejövetelen egy másik srác hülyéskedett velem, de semmi flörtről nem volt szó. Mégis mondta a férfi barátomnak, hogy nehogy féltékeny legyen.
Hozzá kell tennem, hogy néha olyan különösnek látom a tekintetét, ahogy rám néz, de mint ahogy a sok rám irányuló figyelmét, úgy ezt is elhessegettem, hogy biztos képzelődöm.
De a haverok furcsa megjegyzései után megint elbizonytalanodtam. Ti mit gondoltok, talán tetszem a férfi barátomnak vagy csak túlgondolom?
Tetszel neki, továbbvinné a barátságot, lehet csak extrák szinten, lehet komoly kapcsolatot szeretne.
Ha tetszik, akkor jelezd neki finoman, hogy tetszik és ha bátrabb, akkor viszonozni fogja a flörtöt és ilyesmik, vagy lesmárol, viszont vagy azok után, vagy még a legelején jó lenne tisztázni, hogy párkapcsolatot akartok-e, vagy szeretoi viszonyt mindketten.
Jajajj, de kis naiv vagy :)
Megvajazná a fánkodat.
"A férfiak nem barátkoznak olyan nőkkel, akiket nem dugnának meg az első adandó alkalommal."
#5 vagyok, ez hülyeség.
Illetve tényleg bármiben számíthatok rá, azonnal próbál segíteni. A múltkor például későn jöttem haza busszal, leszálltam és akkor láttam egy csapat kóbor kutyát. Előtte nem sokkal írt, így megírtam neki a helyzetet és pár perc múlva már ott is volt kocsival, aggódott.
A múltkor külön csomagoltam és vittem neki sütit, olyan boldog lett és akkor is olyan furcsán nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!