Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be jövök vajon neki?

Figyelt kérdés
Folyamatosan találkozunk. Mindig arra jár amerre én de teljesen véletlenül,random időpontban is. Ha indulok valahova ő pont jön/ megy arra. Mosolyog, köszön az autóból. Tegnap voltunk egy rendezvényen, én épp a parkolóban vártam a barátaim amikor jött ő is. Már indult el az autótól,de meglátott visszament , és addig ott állt még el nem mentünk onnan,mindig arra fordult amerre épp mentem. Nem tudom, hogy csak véletlen és esetleg néz mert"van szeme" és a ferfiaknál ez a fajta folyamatos nézés "normális",vagy bejövök neki?
2023. jún. 19. 06:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kb 2 hete. De minden nap. Nem régi dolog. Előtte én nem sokat voltam ebben a városban, ezért is láttam csak előtte talán 2 szer.
2023. jún. 19. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 2 hét alatt nem lépett, nem integetett, nem szólt, akkor ez úgy tűnik, hogy abban is marad, hogy bámul, vagy azért, mert nem mer, vagy azert, mert foglalt.
2023. jún. 19. 10:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt látod nem tudom foglalt e. Mert azt sem tudom hol lakik. mármint hogy melyik utca, melyik ház. Egyáltalán itt lakik e ebben a kis városban,vagy a környéken.
2023. jún. 19. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Semmi dolgod vele. Követ, néz, mosolyog. Na és??
2023. jún. 26. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Mások ilyesmiért panaszkodnak, hogy félnek, mert valaki követi őket.
2023. jún. 26. 13:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Az igen. Félnek egy mosolytól?vagy nem értem.

Én nem félek inkább bejön ez az ember

2023. jún. 26. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
15 vagyok, azt írtam, "félnek, mert valaki követi őket".
2023. jún. 26. 13:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Jó előtte meg mosolyt irtak

Nem értem az összefüggést hogy ki fél

2023. jún. 26. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem bejössz neki.
2023. jún. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!