Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes szólnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes szólnom a barátnőjének?

Figyelt kérdés
Egy pasi irkált, intim képeket is cseréltünk. Most kiderült hogy barátnője van, és azalatt az idő alatt is volt. Szerintetek szóljak a csajnak vagy hagyjam a fenébe? Igazából csak az az 1 dolog tart vissza hogy nem akarom hogy kiderüljön hogy velem történt ez.. van már elég pletyka rólam. Viszont úgy gondolom hogy tökre illene közölnöm a barátnőjével. Ti mit tennétek a helyemben?
2023. jún. 18. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem akarod hogy kiderüljön, ne szólj
2023. jún. 18. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Szolj mindenkepp
2023. jún. 18. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Ennyi erővel én is rohangálhatnék minden exem nőjéhez, de ahogy elnézem, rájönnek maguktól is, illetve képbe teszik őket az exeim.
2023. jún. 18. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom férfi szemmel nincs ennél nagyobb pofon. De hidd el kiderülni ki fog mert az intim képet megosszák egymással a férfiak. Benne voltam egy google drive csoportba ahol ahol a lányok képit trófea ként gyűjtötték. Volt belőle rendörségi ügy is mert egy két kép kiszivárgott. Én megilyettem, aztán nem küldtem magamról képet ti sem tegyétek csajok mert mindig az a vége.... Szóval vedd úgy, hogy a pali barátjai, ismerősei előtt már kiderült. Max megtudsz egyezni vele, hogy ne mutassa meg senkinek vagy elmondod a barátnőének, de azzal is az a baj, hogy addig tart az alku amíg van barátnője. Lehet ha felvilágosítod, hogy ha valakinek elküldi akkor feljelentheted, attól talán megilyed.
2023. jún. 18. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Én személy szerint piszok hálás lennék annak a nőnek aki írna nekem egy üzenetet, hogy hahó, a párod nekem írogat, ezt azt csinál, én meg nem tudtam rólad mert eltitkolta. Kicsit sem lennék mérges a nőre, mert ezáltal kapnék egy tiszta képet hogy kivel is élek együtt és azonnal elhagynám.
2023. jún. 18. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akarnám tudni, úgyhogy hálás lennék, ha ezt közölné velem valaki. Szerintem mindenképpen mondd el.
2023. jún. 18. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
4es vagyok az első két mondatig tudtam vissza olvasni az érvemet és találtam egy olyant, hogy megosszák :DDD sajnálom, ez van ilyen profi helyes író vagyok....
2023. jún. 18. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Valami részletet küldj a beszélgetésből ami nem annyira terhelő rád nézve, viszont rá igen. Vagy azt is csinálhatod hogy anonim fiókról küldöd el csak az ő üzeneteit, így nem derül ki hogy veled beszélgetett.

Én is örülnék ha kiderülne ilyen mocsokság a páromról.

2023. jún. 18. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem dzeretnéd,hogy kiderüljön,hogy te voltál,akkor küldd el egy hsmis profilról.

De amúgy ezt te is nagyon könnyen eldöntheted,hogy mi a helyes. Te szeretnéd tudni,ha a párod megcsalna?

2023. jún. 18. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"van már elég pletyka rólam"

xd

megszólalt a lelkiismeret?

Szólj, ha akarsz.

2023. jún. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!