Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt valakinek "internetes kapcsolata"?
Internetes kapcsolat alatt azt értem, hogy van két ember, elkezd beszélgetni neten, de nem találkoznak egyéb okok miatt (távolság..stb) és egy idő után elkezdenek érezni valamit egymás iránt.
Nos, egy hasonló helyzetben vagyok most egy 17 éves lánnyal. Fél éve beszélgetünk, de sajnos nagyon messze lakunk egymástól. Azt tudom, hogy ő érez irántam valamit és ezt el is mondta nekem, de akkor én még nem éreztem semmit. Most hogy eltelt pár hónap, egyre közelebb kerülünk egymáshoz minden nap beszélünk most már én is érzéséket táplálok az irányába. Beszéltünk már a találkozásról, de sajnos nem tudom most megoldani. Majd csak 1-2 év múlva. Szerintetek mondjam el neki az érzéseimet? Mennyire nehéz az ilyet fentartani?
Ja, az én szlovákiai barátnőm a cseh pasasával, akivel már évek óta együtt él szlovák chaten ismerkedett meg miközben a pasas akkoriban Londonban dolgozott!!!
Elment hozzá Szlovákiába és mint írtam még mindig együtt vannak.
Aki érez a másik iránt valamit/szerelmes az ki is fejezi és legvégül egy párt alkotnak.
"Akkor a "HER" című filmre mit mondanátok?" - ugyanezt.
"Aki érez a másik iránt valamit/szerelmes az ki is fejezi és legvégül egy párt alkotnak." - akinek szerencséje van és a másik az életben is vonzó, abban az esetben kialakulhat valódi érzelem kettőjük között, igen.
Én úgy gondolom, hogy létezik ilyen és fent lehet tartani csak nem könnyű és a két felen múlik az egész.
Nem értem az ilyen szélsőséges gondolkodást mint amit itt ír egyes ember. Megannyi siker sztori van már ilyenekről pl (pewdiepie és marzia).
Kedves 10-es akkor te csak úgy megszakítanád a kapcsolatot egy olyan emberrel akivel annyira jól kijössz, mintha a másik feled lenne?
Kérdező el is olvastad a válaszokat ott?
Mert az első már paradoxon a te hozzáállásodhoz:
'On Christmas Day 2006, I told him I loved him. He said he loved me, too. We both had a little cry.
We finally met in person the following February.'
Két hónap után, hogy kireregették egymásnak az érzéseiket már találkoztak!
Te meg ezt akarod:
"Beszéltünk már a találkozásról, de sajnos nem tudom most megoldani. Majd csak 1-2 év múlva."
Óriási nagy különbség! Nem valódiak az érzéseid.
'Is it possible to fall in love with someone you have never met?
Falling in love with someone you have never met is based on illusion, a fantasy projection. People's hearts get broken when they're romanticising and building up all these false ideas about some perfect faraway dream lover who doesn't exist in the way they want them to, who they haven't touched, shared a quality time with, and seen the person in his or her authentic state.
Sure, it’s possible to develop infatuation, form an emotional connection and physical attraction to someone you’ve met on the internet, whilst you haven’t met in person. But real love is more than that. Without being able to spend time with someone in person, it can be easier to fall in lust or fall in love with an idea of who they are rather than who they actually are.'
Ez is pont arról szól amiről én beszéltem, a kreált képbe vagy szerelmes, vagy érzel valamit, nem ő belé igazából. De te dolgod, viszont ha ő szenved, akkor inkább engedd el, ne kínozd fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!