Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan zárjak le egy szexkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjak le egy szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja tart már, az a helyzet, hogy nagyon jó és nagyon élvezem, teljesen függője vagyok, soha nem volt ennyire jó partnerem, de a másik fél nemrég kifejtette, hogy bízik abban, hogy ez idővel több lesz. Én biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék többet, mert emberileg nem tudom elképzelni, hogy mi egy párt alkossunk valaha. Nem csak az ő érzései miatt, hanem azért sem szeretném folytatni, mert szeretnék továbblépni és másokkal ismerkedni normális kapcsolat céljából. Többször próbáltam lezárni, de nem vagyok elég erős, mindig győzköd, hogy ez egyelőre jó így, aztán majd meglátjuk stb. Mikor vele vagyok, jól érzem magam, de mikor itthon átgondolom, ugyanoda lyukadok ki, hogy ez nekem hosszú távon nem jó és nem akarok tőle többet.

Vagy négyszer találkoztam vele kifejezetten azért, hogy elmondjam neki, hogy nem látom ennek jövőjét és hogy lezárjuk, de mindig tartott egy hegyibeszédet és rádumált arra, hogy várjunk még és hogy ebből lehet valami nagyon jó és az egész találkozónak "csak még egyszer" szex lett a vége...

Mi a f...t csináljak magammal (és vele)?

Röhejesen érzem magam, hogy így tud manipulálni, mikor vele vagyok.

2023. jún. 12. 16:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Nő vagy, igaz?
2023. jún. 12. 16:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg ő is így van vele, márpedig a férfiak gyakran meg akarják tartani azt, aki jó az ágyban.
2023. jún. 12. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
STD szűréssel.
2023. jún. 12. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanilyen kapcsolatban vagyok, engem a férfi hiteget, aztán meggondolja magát, mikor közlöm vele, hogy nem szeretnék többet. Pedig a szex nagyon jó!
2023. jún. 12. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg függője vagy, mint írtad, nem fogod tudni lezárni. Ha majd a szex a második helyre kerül, akkor leszel elég erős a lezáráshoz.
2023. jún. 12. 17:24
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

Detto:D

Nő vagyok, bár nem konkrétan megbeszélt szexkapcsolat, de fogjuk rá, hogy olyasmi. A pasi félreérthető néha, de egyikünk se akar komolyat a másiktól, de olyanokat mond amivel összezavar. Hagynám a francba, de az intimitás túl jó, ha vele vagyok, nem tudom nem megcsókolni és tovább. De eddig a pontig (mint te) nem akarok eljutni.

2023. jún. 12. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már elmondtad neki. Nem kell találkoznod vele többet. Ha mindig újra és újra találkozol vele, akkor ne csodálkozz, hogy ez van.

Legközelebb ne menj el a találkára és kész.

2023. jún. 12. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os ugyanez nálam is :D NEm akarunk egymástól semmit, de ha együtt vagyunk nagyon jó, néha félreérthető, és nem értem, mi van, főleg ha együtt vagyunk. szeretem megcsókolni is, de kapcsolatot nem akarok vele. Viszont ő mással is akar ismerkedni, ami meg nekem nem tetszik, mert ha mással akar szexelni, akkor velem már ne akarjon.
2023. jún. 12. 17:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Huh lányok, nem gondoltam, hogy ez ennyire gyakori :D

Köszi az eddigi válaszokat egyébként 🥰

2023. jún. 12. 17:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Aztán majd megjátsza mintha komolyat akarna nehogy keress mást. Át fog verni.
2023. jún. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!