Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közt van aki kifejezetten nem szereti a magas férfiakat?
Sok nőnek nagy álma hogy a férfi hóna aljáig érjen. De egy ismerős nő például azt mondta őt kifejezetten taszítja a nála sokkal magasabb férfi, mert hogy neki ijesztő ha a testméret különbség miatt szinte elveszik a férfi nagy testében.
Ez a vélemény mennyire egyedi?
Én jobban preferálom az alig magasabb pasikat. Az abszolút tökély 175-180 között lenne.
Nekem is inkább ijesztő a magas és/vagy nagy darab pasik közelsége. Főleg, ha a kettő együtt jár.
Persze ez hülyeség, mert egy alacsony is épp úgy, azt csinálhat velem amit akar, mert testi fölénye lesz. De, a szorongás általában nem logikus.
Nem szeretem gyereknek érezni magam mellette. Márpedig a 168 cm magasságommal egy kétméteres pasi mellett erősen úgy érzem.
160 centi vagyok, volt velem egymagas párom is és közel 2 méteres is.
A velem egymagas nem annyira jött be, de a 2 méteres sraccal is sok minden kényelmetlen volt, csok és szex terén.
A jelenlegi párom kb 15 centivel magasabb, ez nekem teljesen ideális.
Nekem csak akkor tetszik egy magasabb férfi, ha van hozzá izomzata, szép tartása.
Egyébként 175-185 cm között nekem már ideális.
Örülök hogy vannak normális nők is. Akik legalább azt észreveszik hogy hülyén néznek ki egymás mellett.
A számtalan mindennapi szituációk negatívumai mellett azért az átlagtól jóval eltérő már önmagában is tud hülyén kinézni...
Nekem vonzó ha magas, de abban is van valami, amit az ismerősöd mond.
De ez inkább akkor válik ijesztővé, ha nem csak magas, de vastag is az illető.
Szóval azt mondanám, hogy a vékony magas pasik vonzóak számomra.
Alacsony pasiknál azt figyeltem meg, hogy sokszor a személyiségükkel konpenzálnak. Nem egy alacsony vezetőt ismerek. Nekem ez nem vonzó.
Én nem szeretnék olyan pasit, aki két fejjel nagyobb nálam (bár én 170centi vagyok, ahhoz már elég magasnak kéne lennie). Minek? Hogy úgy nézzünk ki egymás mellett mint két külön állatfaj? Nekem az ilyen óriási magasságkülönbséggel élő párok viccesen néznek ki. Elnéz szem magasságban, észre se vesz.
Én amúgy is kifejezetten szeretem az inkább alacsonyabb vagy velem egyforma magas, de nagyon magabiztos pasikat, szerintem ők sokkal vonzóbbak, mint szerencsétlen egy nyakigláb.
Bár nyilván most ahogy az alacsonyság sem kizáró, ha tetszik a személyisége, úgy a magasság sem enne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!