Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik ha terhes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik ha terhes vagyok és nem tudok rolla, és szedem a fog. Gátlot?

Figyelt kérdés

2 es fél hete szedem a tablettát, de mikor még nem voltam védett már megtörtént a dolog. Most pedig már 6 napja késik a menzim.

Lehetséges hogy terhes vagyok? 19/L

2010. okt. 11. 21:05
 1/5 anonim válasza:
Ha akkor, mikor megtörtént a dolog nem védekeztetek, akkor igen lehetséges!
2010. okt. 11. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém, legalábbis remélem nem ment be 1 csepp sem.
2010. okt. 11. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Tabletta mellet nem igazán szabadna késnie. A 7 napos szünet vmelyik napján meg kell jönnie. Csinálj tesztet, ha pozitív, hagyd abba a tablettát. Ha negatív, akkor szedd tovább, de menj el orvoshoz, mert vszínűleg nem megfelelő a hormontartalma.
2010. okt. 11. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

előfordulhat.

midnenképp teszt,abbahagyni a tabit és orvos.

fogamzásgátló mellett nem kéne késnie.akkor nem megfelelő

2010. okt. 14. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha csak most kezdted el szedni akkor nagyonis lehetséges,hogy késik a menzid. Viszont a terhesség is lehetséges...
2010. okt. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!