Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napos Finish masszázs megcsalásnak számít?
Sziasztok!
Tehát nincs szex meg semmi, csak feszültség levezetés. Fizetek érte, tehát szolgáltatást kapok.
Ez megcsalásnak számít-e?
Jó lenne elmenni, hogy a feszültséget kimasszírozza mindenhol.
Köszönöm.
Üdv.
Kalap
Az utolsó válaszomat valóban egy kicsi szarkazmus kíséri.
De valóban úgy gondolom, hogy egy Nő az más.
Ha Nő csinálja, akkor ott kell lennie érzelemnek, míg egy férfi esetében nem feltétlen!
Így működnek a nők, nekik elengedhetetlen véleményem szerint az érzelem ahhoz, hogy egy ilyen dologban részt vegyenek, míg egy férfinek ez csak üzlet, és feszültség levezetés.
Természetesen lehet jönni azzal, hogy a po*nó, meg a prostituált, de ott meg a pénz iránt van egy akkora érzelmi töltet, hogy képesek elengedni az elveket, vagy a tartást.
A #18 vagyok. Ha neked ez szolgáltatás és más semmi, akkor nekem is 🤷 Nem tudom hol és melyik században élsz, de gyere haza az időutazásodról. Vagyis inkább... maradj ott, oda való vagy, itt nem fogsz senkinek hiányozni kedves hímsovi incelke 😁
Tudod van egy mondás, ami ugyan nem pont erre vonatkozik, mert ez más, de mégis egy kicsit vonatkozik ide.
Ha van egy lakat, amit minden kulcs kinyit, az egy nagyon nagyon rossz lakat.
Viszont ha van egy kulcs, amely minden lakatot kinyit, az egy nagyon jó kulcs, mester kulcs.
Remélem érted a metaforát.
Egy Nőnek nem lehet ez a szolgáltatás helyen való.
Míg egy férfinek teljesen elkülöníthető dologról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!