Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, orális szex alatt mennyi idő kb. amíg elélveztek? Skacok, mennyi idő alatt fárad el a nyelvetek/szátok? :D
Szerintem előtte jó sokáig csókolózzatok, simogasd mindenfelé (legalább fél órát) és csak utána próbálkozz a nyelvvel való kielégítéssel. Így talán nem fogsz elfáradni. De ha mégsem bírnád, hidd el, a kéz is édes "szerszám" tud lenni! Én imádom.. Simogasd a csiklóját ritmikusan (nedves, nyálas ujjal), néha be is hatolhatsz az ujjaddal a hüvelybe. Hidd el, épp oly jól fogja magát érezni, mintha a nyelveddel csinálnád! Melleket nem elfelejteni!
Upsz.. beindult a fantáziám..
Kellemes gyönyöröket nektek!
előző: sajnos nincs senkim, ezért írtam, hogy "amikor fantáziálok", de remélem, egyszer majd hasznát veszem :)
58%: én is gyerekes tudok lenni, csak néha túl komolyan veszem az életet :/ bocsi még egyszer :)
Ja, bocsi, nem láttam, hogy azt írtad, hogy csak fantáziálsz.. :)
Akkor már ketten vagyunk. :)
De akkor már tudod, hogy legközelebb mit csinálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!