Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért csak örüljek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért csak örüljek, hogy ha van párom?

Figyelt kérdés
Egy rossz kapcsolatban vagyok, amiben a barátom teljesen leépítette az önbizalmam. Még a családom szerint is örüljek, hogy ha valaki egyáltalán szóba állt velem, mert ha szakítanánk tuti nem lenne senkim. Bár amúgy én is tudom magamról mennyire keveset érek, és sose volt olyan, hogy én elégedett lettem volna magammal. Sőt még anyám is mondja, hogy én hiába szépítkezem, meg csínosítom magam, még se érek vele semmit, mert nem a szépségtől függ az, hogy valaki férjhez megy, vagy nem.
2023. jún. 6. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anyád megbánta hogy vállalt téged, a saját frusztrációit, elcseszett életét, rossz döntéseit vezeti le rajtad, pedig ő választotta ezt az életet, nem te akartál megszületni. Szánalmas.

Az ilyen mérgező szülőket akik lehúznak, ki kellene törölnöd az életedből, ha nem akarsz becsavarodni.

Én is megtettem anno, már több mint 10 éve bem tartom a kapcsolatot apámmal, és sokkal boldogabb vagyok azóta. Szép lassan az önértékelésemet is rendbe tettem, még korábban otthagytam az exemet is aki idővel csak lehúzott, tiszteletlen volt, megalázott, bántott, helyette nyertem egy igazi nagy szerelmet, életem párját, a férjemet.:)

Az életed a te kezedben van, te döntöd el mit kezdesz vele. Mész tovább az önkínzás és önsajnálat útján, vagy a kezedbe veszed az irányítást.

2023. jún. 8. 02:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Anyukadnak abba igaz van nem akulsitol vard. Higy ferjhet mesz vagy sem. Es ezzel nem mondott bantot, de ha tenyleg priblema van veled es tudod is akkor ajanlom, hogy dolgoz magadan akar egy szakember mellett. Sokan masom olyan veszolasokat kaonak h nem igazan keszel szep, ha csinosutod magad stb. Mennyi idos vagy megkerdezhetem?
2024. máj. 2. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a anyukadra haragudj, o xsak jot akar. Hamasok osszetehetnek a kezuket ha ilyen lenne. Meg ne a parkacsomatodtol card a boldogsagot. Igen orulj ha van ha nem szeretsz egyesul mert tarsas lenyek vagyunk
2024. máj. 2. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Mitol tartod rissz kapcsolatnak?
2024. máj. 2. 08:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon negativ vagy. Senki nincs olyan h ne rt volna el valamit vann rosszab is. Es halat adj h mist mennyire szep a hajd pl.
2024. máj. 2. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!