Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy orvos csajhoz egy közgazdá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy orvos csajhoz egy közgazdász csávó mennyire passzol?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy a presztízs és a hivatásbeli különbségek miatt, esetleg fizetés stb. előfordulhat kisebbségi komplexus vagy probléma a párkapcsolatban? Vagy ezek nem akkora különbségek, mintha nyolc általános lenne egy akadémiai doktorral szemben?

2023. jún. 4. 18:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
8. Nem, itt a pályakezdő közgazdászok keresnek 5-600 nettót. Egy kicsit el vagy tájolva.
2023. jún. 4. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes felvetés. :D Eddig azt hittem, hogy az érzelmek számítanak, ha szerelemről van szó. Felőlem akár lehet polgármester is a barátnőm, én akkor is azért vagyok vele, mert mindenkinél jobban szeretem a világon. Hogy ő milyen karriert csinál, az az ő dolga.
2023. jún. 4. 21:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Ezt a sok nagyokost úgy bírom. Egy szóval se írtam, hogy rólam van szó, sehol nem volt egyes szám első személy, erre mint az ökör, nyomatja a szöveget, hogy ilyen meg olyan komplexusom van. 😂

"Nem, itt a pályakezdő közgazdászok keresnek 5-600 nettót. Egy kicsit el vagy tájolva."

Ez engem őszintén érdekelne, hogy hol keres ennyit egy közgazdász, mert én itt gyk kérdések alatt is, meg úgy a valóságban is csak panaszkodni hallok, hogy egy ssc-be nyomja átlag fizuért semmi megbecsüléssel. Egyáltalán mit értesz közgazdász alatt? Mert én az összes olyan Bsc szakot annak tartom, aminek a neve úgy kezdődik a diplomában, hogy közgazdász ..... alapképzési szakon, ideértve a gazdmen, kermark, turizmus, PSZ, nemzetközi gazdálkodás, emberi erőforrás stb. Mester közgáz szakok meg ugye a hozzáértők szerint semmit se érnek, csak a pénzügyi mester esetleg.

2023. jún. 5. 06:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A befektetési bankoknál dolgozó GPME, AK esetleg psz szakosok már gyakornok korukban nettó 300K-t keresnek mint quant gyakornok; amikor meg végeznek, már pályakezdőként is messze 500K fölött. De ez a matekos csapat.

A többi gazdasági szak piramisjáték. Az ügyes ambíciózusok, akik voltak gyakornokok rendes nagy cégnél, voltak Erasmuson, OTDK-ztak stb. azok rendes állásokban landolnak egyetem után. Konkrétan ismerek marketing szakos kiscsajt, aki bruttó 950K-t keres 25 évesen. Nyilván van, aki 250-ért könyvelget Nyíregyházán… de nem ez az összehasonlítási alap.

2023. jún. 5. 06:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy év múlva remélhetőleg végzem az orvosi egyetemen. Párom pedig gépész technikus. Jól megvagyunk együtt , támogatjuk egymást , mellette képzelem el a jövőmet . A lényeg itt az elfogadáson van, mert iszonyú sok lemondással jár az egyetem .( később a munka is)
2023. jún. 7. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!