Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyedül elmenni szórakozohelyre csajszerzes céljából? Egyszerűbb csajt felszedni mint neten ?
Én 28 f vagyok de egyedül sose mentem szórakozni és sose csajoztam meg netes eloismeret nélkül.
Röhejes hogy már apuka vagyok de sose szedtem hagyományos értelemben fel senkit egész életemben.
Úgy szoktam csajokat felszedni hogy neten dumalok velünk aztán tali aztán szex
100 bol 1 talán osszejon de nagyon ritka.
Viszont hosszútávút lehet találni neten azért abol volt 2.
Sose jártam szórakozóhelyre egyedül. talán exemmel voltunk 3 szor de akor nem nyomulhattam senkire igazából csak miatta mentem .
Pedig inni szexelni és zenethalgatni szeretek csak ez a közösségi élmény nekem kimaradt.
Nem vagyok egy jóképű de magas vagyok és elég nagydarab van karom is de egykis felesleg is.
Pénzem van nem okoz gondot fizetni a csajoknak a piát csak
Dumam és humorom nincs az a fo bajom.
10# évek óta gondolkodom rajta igazából kezdetben még régi osztalytarsak hívtak is kicsit bánom hogy nem mentem legalább kipróbálni úgy voltam vele hogy tömegben úgyse érezném jól magam .
De igazából tudnám csak sokat kéne inni .
Olyan jó lenne csajokra vadászni csak ahhoz kéne még 1 2 fiú haver is hogy hatékonyan lehessen csajokat ittatni meg szorakoztatni
Nekem haver sincs hozzá az a baj.
Ha van az oldalon olyan mint én és olvasa nyugodtan írjon haverkodjunk és menjünk csajokra vadászni 😀
Milyen fura ezt olvasni. Egészen szürreális élmény.
Mi a munkád, ott nincsenek hasonszőrű kollégák akikkel tudsz haverkodni?
De amúgy nyugodtan elmehetsz egyedül. Ne úgy indulj neki, hogy rögtön az a célod hogy valakit ágyba viszel. Csak menj el nézelődni, hogy milyen egyáltalán, hát ha még sosem voltál honnan tudhatnád. Akár ott helyszínen is összehaverkodhatsz fiúkkal, hozzácsapódsz egy társasághoz. Figyeld meg a szokásokat, aztán vegyülj el.
Később ki fognak alakulni ilyen bulizós kapcsolataid úgy értem kialakul egy haveri köröd. Ha pl mindig ugyanazt a bulihelyet választod, akkor pedig egyre több ismerős arc lesz mikor visszatérsz.
Nagyon steril módon élsz.
Nem válaszoltál a kérdésre. Minek kellett neked gyerek, ha nem vagy képes erre az életvitelre?
Nem, engem sosem hajtott az, hogy minél több emberrel legyek, a kevés, de minőségi kapcsolatot kerestem. Semmi értelme a jobbra balra dugasnak, hosszútávon ez meg soha senkit nem tett boldoggá.
Sajnos igen nagyon steril módon élek ezt normális eletvitelel tudom nehéz elkepzelni .
Lehet van bennem valami autizmus szerű.
De sose voltak barátaim a gyerekeket is kerültem suliban.mindig is burokban éltem mindig igyekeztem kialakitani egy izolált világot magam körül.ezert a rokonokon
Kívül nincs kapcsolatom .
Az a baj nem teljesen volt ez átgondolva ez a gyerekcsinalas dolog csak úgy jött.
Igazából anyuka legjobb baratnojere nyomultam aztán vegulis ő foglalt lett és akor anyukára.
Aztán vegulis annyit csináltuk hogy úgy maradt ... egy ilyen kis kocsis kalandocska után.
Azért ezt nem meséljuk el ha felno a gyerek hogy hol fogant .
Úr isten. Eddig sem gondoltam, hogy tejesen százas vagy, de ez így még gázabb.
25 évesen nem tudom, hogy lehetsz ennyire éretlen.
25N
16# miért lennék éretlen pont hogy bizonyos tekintetben tapasztaltabb vagyok .
Évekig volt osszekoltozos gyereknevelos kapcsolatom tudom milyen az annál már nincs komolyabb kapcsolat.
22 évesen még a mai pasik nem szoktak gyereket csinálni lehet ez volt a baj .
A nők is 30 felett akor a pasik vagy 35 az átlag szerintem.
De vegulis mire 40 leszek lesz 18 éves gyerekem aztán más férfiak meg akor kezdik szóval nem baj .
Inkább az a probléma hogy néha tényleg kéne egykis izgalom egykis változás egykis vadászat 😀 1 2 sikerelmeny és máris feldobna a hangulatom.
Amúgy néha olyan jó a változás.ez a burokban élet őszintén erőt is ad de unalmas is .
Ugyan abban a 70 e városban élek mint ahol születtem ismerek 50 km környéken mindent messzebb meg nem nagyon utazom.
Múltkor ezzen agyaltam hogy vegulis akárhova viszem a gyereket neki újdonság de az anyját is ugyan ide vittem el meg az elote lévő barátnőm is 😀
Olyan sík az életem mint egy robotnak.
Kéne egykis változás a vadászat izgalma 😀😀
A netes ismerkedés megadja a vadászat élményt?
Ha igen, akkor ne szenvedj egy számodra ismeretlen területtel.
Ha meg pont az a cél, hogy másképp akarsz vadászni, akkor ki kell lépni a burokból.
Ezt kezdheted más területen is, pl. nem rendeled az ebédet házhoz, hanem beülsz valahova enni. És egyébként ott is adott a vadászat lehetősége, mint bárhol máshol, ha személyesen intézel ügyeket. Pl. bemész a bankba valamit elintézni, elcsacsogsz az ügyintéző csajjal, nem azt mondom, hogy aznap este veled alszik, de hasonló arányokkal számolhatsz a való életben, mint a neten amit írtál.
Igen de ehhez jó duma kellene .
Amúgy szoktam sok helyre járni de nem csajozóm csak úgy.
Neten már nem jó valahogy már túl idős vagyok már annyira nem hozz lázba meg így gyerekkel maximum 30 feletti csajokat lehetne felszedni .
Régen könnyebb volt
Fiatalabbakat már valahogy nem tudok józanul legalábbis.
egy szórakozóhelyen leitattott csajokat könnyebb hazavinni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!