Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha egy lány mondja meg egy fiúbarátjának, hogy többet szeretne?
Van egy nagyon jó fiúbarátom már 3 éve. Igazából már a barátságunk elején is éreztem, de nem mertem neki mondani. Próbáltam gesztusokkal jelezni, jobban odafigyeltem rá, nem tudom leesett-e neki, ő is viszonozta őket (de lehet csak illemből). Iszonyatosan félek a visszautasítástól (lányként megélni szerintem ezerszer rosszabb) vagy attól, hogy ezzel elromlik a barátságunk. Alapjáraton nagyon sokat beszélgetünk, szerintem ő is érzi, hogy egy hullámhosszon vagyunk.
Soha nem volt még barátnője, ezért el tudom képzelni, hogy ő is szeretne esetleg többet, de nem meri elmondani.
Mi a véleményetek merjek lépni vagy inkább hagyjam a fenébe?
5 párkapcsolatom volt egész mostanáig (39 év), és egyik alkalommal sem én kezdeményeztem. Mindig hamarabb nyitottak felém.
Szerintem egyáltalán nem ciki nőként neked lépni.
Köszönöm szépen a sok választ!
Megpróbáltam mindből leszűrni a következtetést és azokat közös nevezőre hozni.
Arra jutottam, hogy mi lenne, ha csak simán annyit kérdeznék tőle, hogy mit gondol rólam?
Ebből sejtheti, hogy szeretnék valamit, viszont ha "visszautasít", én is tovább tudok lépni úgy, hogy megmarad a barátságunk is.
Nem, sajnos nem. Kérdeztem több embert is, hogy mit tenne a helyemben. Egyik tanács az volt, hogy küldjek neki rá utaló, "bíztató" jeleket. Ezt tettem, de azóta sincs semmmi.
Bár gyakran mondja, hogy velem beszél a legtöbbet meg mással olyan témákról, amikről velem nem is igazán szokott beszélni, de nem érzem felőle azt a kezdeményezést, hogy akkor úgy nyitna felém. Pedig tök levágós szerintem mindnekinek, aki lát minket, hogy érzek felé. Utólag kiderült, sokan szurkoltak is, hogy legyen köztünk valami.
Szerintem ultimátumot adok év végéig még, ha addig nem lesz semmi, akkor hagyom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!