Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik 10+ férfival lefeküdtek már, miért csináljátok ezt?
Az én értékemet nem a body countom határozza meg, és nem is a kérdezőhöz hasonló frusztrált sikertelen emberek.
Ha lehet egy tanácsom, menj el terápiára, és akkor elkezdhettek dolgozni rajta, hogy miért idegen emberek szexuális élete a legérdekesebb téma számodra, és vajon mitől van olyan kisebbségi komplexusod és önértékelési problémád, hogy abban reméled a nyomorod enyhítését, hogy anonim oldalon ribizel ismeretlen nőket.
Pont ez az: gondolod. Semmi bizonyíték rá, de ha kettő agysejted van, rájössz.
Vagy ez lenne a férfi logika? Horoszkópban is hiszel?
Hmm, érdekes ez az érték dolog. Alapvetően nem szeretem az embert abban mérni, hogy okos-e, viszont mikor a saját értékemről van szó, az emberi minőség (segíteni akarás, becsületesség, őszinteség például) mellett a tudásom/eszem a második, ami eszembe jut.
Te demonstráltad a kérdés alatt, hogy mindkettőben kuka vagy.
Te nem érzed magad értéktelennek úgy, hogy az egyetlen értéked a saját bevallásod szerint is az, hogy nem akart veled sok ember szexelni? :D Félre ne érts megértem őket, buta emberrel szexelni hatalmas egészségügyi kockázat is, legalábbis nekem mindig intő jel volt, ha valaki ennyire durván nem ért a saját testéhez (vagy a partneréhez). Erre az esetre még én is azt mondom, hogy valószínűleg fölöslegesen növelné a body countot. A gyönyörhöz tapasztalat kell. Ha tapasztalat nincs, akkor tudás. Ha tudás nincs, érzék.
Te a szövegeid alapján híján vagy minden skillnek, amivel orgazmust lehet okozni. Hm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!