Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert hiszik vagy mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik vagy mondjak azt, hogy nagyon szeretem a masikat?

Figyelt kérdés

Nem az elso kapcsolatom ahol azt hallom, hogy el sem hiszi a masikfel, hogy lehet annyira szeretni oket amennyire azt en nyujtom nekik.

Sose ertettem, mert pl most sem vagyok meg szerlmes, nagyon friss a dolog. Egyszeruen csak magamat adom, kedves vagyok, ha latok a masikban ertlet azt kozlom vele, bujos tipus is vagyok igy olelem, ha ugy jon ki a lepes. Alapveten elgedett vagyok magammal es az eletemmel, szoval tudok orulni a masiknak is nagyon. Ettolfuggetlenul bennem meg nem slakultak ki erzesek csak snnyi, hogy szimpatikus a masik, szivesen lennek vele. Erre tegnap mondta, hogy nem hiszi el hogy ot ennyire lehet szeretni hogy megerdemli-e.. de exem is ezzel jott vegig, hogy mennyire imadom ot, de ezt mondta akkor is amikor mar semmit nem ereztem iranta honapok ota, hogy hihetetlen mennyire szeretem. Nem fer a fejembe miert hiszik ezt!? Ennyire meglepo, ha valaki normlis, kedves? Ez mar akkor irdatlan szerelem vagymi?

Azert is furcsa, mert eletem elso szerelmenek pont ezt nyujtottam (ha jol emlkszem) es megkaptam tole hogy meg a kollegai is jobban szeretik mint en. Az orokre bevesodott belem, hogy nem is tudom hogy kell szeretni, ha szerinte a kollegai is jobban szeretik mint en mikozben majd megpusztultam ugy imadtam. Valaki erti ezt??

2023. máj. 31. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretik önmagukat, vagy te nem szereted önmagad.
2023. máj. 31. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
13%

,,bujos tipus is vagyok igy olelem, ha ugy jon ki a lepes"... Hát nem tudom, én azokat szoktam megölelni, akiket tényleg szeretek. Ez úgy hangzik, hogy neked ezek szerint minegy, csak ölelhess valakit. Ha ilyen 'jeleket' küldesz, miért csodálkozol?

Egyébként kicsit gyerekes a kérdés ahhoz képest, hogy felnőtt kategóriában van. Én ilyeneket tini koromban hallottam utoljára, hogy ,,miért pont engem?"; akkor alakul ki sok emberben az önbizalom, a felnőtt kor elején.

2023. máj. 31. 14:36
 3/11 A kérdező kommentje:
2, felnott ferfiak mondjak ezt :D kozepkor lassan.
2023. máj. 31. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Szeretet hianyos vagy. . Az oleles az a szeretet legalapabb nyekve , ha sojszor csinalod akkor meg is mit gondiljanak ?? Hogy utalid oket , vagy , mi ?
2023. máj. 31. 15:14
 5/11 A kérdező kommentje:
4, en? Nem erzem magam annak. Azert, mert szeretek oleni foleg olyat akivel alakul vagy akit ismerek valamennyire az nehogy mar szeretethianyos legyen :D de oke akkor biztos az vagyok, es azert gondoljak azt hogy imadom oket mert olelem?
2023. máj. 31. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
5. Az oleles a szeretet jele vagesz ? Ha en olelgetek valakit akkor mit gondol hogy utalom ?
2023. máj. 31. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:
6, huh szeretetjele na de ok is megolnek es szerintem tok normlis megolelni valakit, ha jarunk. Vagy nem az? Attpl, hogymegolelem nem kellene hogy azt gondolja halalosan szerlmes vagyok bele. Vagy igen az mar halalaos szerelem mert masok meg ennyit sem adnak?
2023. máj. 31. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Viszont ha sokat bujsz az mar azt jelenti nagyon szereted..
2023. máj. 31. 16:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Nalam nem jelenti azt, nalad lehet.
2023. jún. 1. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Tehát ha valaki leírja az igazságot, azt nem tudod elfogadni, meg lepontozod. Pedig egyszerű a képlet: szeretethiányos vagy, és nem egyértelmű jeleket küldesz. Ha bújsz a másikhoz meg ölelgeted, akkor utána miért csodálkozol? Nem értem. Valószínűleg nem túl magas az empátia szinted.
2023. jún. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!