Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 percre lakik tolem, irtam neki de meg sem nezte. Ha veletlen osszefutnank, hogyan kene hozza allnom, ebben a helyzetben? 23N
Ismerkedtunk de nem talalkoztunk, en szakitottam meg az ismerkedest. Fel eve nem beszeltunk, viszont eszembe jutott es irtam neki. Le volt tiltva, ezert most feloldottam. Meg sem nezte..pedig vartam, de miutan 2 napig nem nezte meg, egyertelmu lett, hogy mi a helyzet. Ebben az a legszebb, hogy 5 percre lakik tolem, es amikor megy valahova a hazunk elott megy el kocsival.
Ha esetleg osszefutnank valahol veletlenul, koszonjek neki egyaltalan? Vagy az is gaz lenne ebben a helyzetben?
Egyebkent nem egy sziat irtam, hanem par sort, arrol hogy eszembe jutott. Nagyon rosszul erzem magam most..
Megalaztam magam, legalabb annyit irhatott volna, hogy nem akar velem beszelni. En nem tettem volna ezt vele, mikozben kocsival 3 percre vagyunk egymastol..
Te mit tennel?
"Ismerkedtünk, letiltottam, eszembe jutott, fél év után feloldottam, írtam neki"
🤷🏼♀️😅
"eszembe jutott es irtam neki"
Miért?
"en szakitottam meg az ismerkedest"
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Barom 😂😂🤡
Ha esze van, nem foglalkozik veled a továbbiakban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!