Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha megint dobva leszek? Borzasztó érzés minden alkalommal.

Figyelt kérdés

Ugyanaz a forgatókönyv:

Rám ír, először nem érdekel, elkezd becézgetni (cuki, kincsem, baba, babám, stb.). Első randi jól sikerül, bár én nagyon zavarban vagyok, de a randi végére feloldódok. Majd aztán vagy még egy randi következik, vagy rögtön le...r. majd amikor rákérdezek, hogy mi van, akkor ő jön azzal a szöveggel, hogy nem akar párkapcsolatot, de nem az én hibám, és ez nem azért van, mert nem szeret.

Nem merem megnyitni a messengert, tudom, hogy most nem fog írni, pedig előtte minden reggel jó reggelt kívánt, este meg jó éjtet. Mit tegyek?

2023. máj. 29. 08:35
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
26%
Hát akkor fókuszálj mindig arra, hogy másoknak miért sokkal jobb és könnyebb, aztán majd csak eltelik az élet.
2023. jún. 13. 13:39
 52/52 anonim ***** válasza:

"Én nem tudok magamra szépként, normális emberként tekinteni, ha nem tudom azt, mint mások."

Ne hasonlítsd magad másokhoz. Sokan mások meg azt nem tudják, amit te.

"Engem nem dicser meg senki, max családtagok meg barátok, de látszik rajtuk, hogy nem komolyan gondolják." Miből gondolod, hogy nem gondolják komolyan? Kitől mástól várnál/szeretnél még dícséretet/elismerést? Nem érzed néha magad is, hogy hű de voltál most, de jól csináltad, de finomat főztél, stb?

2023. jún. 14. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!