Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjem el a bolti eladó lány telefon számát?
nagyon tetszik nekem és ha meglát akkor egyből mosolyog figyeltem és másokra nem nagyon szokott vajon ez egy jel h én is tetszem neki?
de ti mit mondotok kérjem el vagy nagyon gáz lenne?
21f
Valójában nem a lány telefonszámára kelle, hanem maga a lány.
Kezdő csajozó pasik gyakran beleesnek abba a hibába, hogy telefonszámokat gyűjtenek. Persze ezzel fel lehet vágni a haverok előtt, de egy idő után kiderül, hogy ezeknek a telefonszámoknak - a többségnek - semmi értelme.
Ha nem építettél elegendő figyelmet magad iránt, 2 nap múlva csaj fel sem fogja venni a telefont, vagy fake számot ad meg.
Telefonszám akkor kell, amikor van oka arra a csajnak, hogy megadja. Tehát ha pl. meg van beszélve valami, amúgy miért adná meg egy ismeretlennek?
Kivétel max akkor lehet, amikor egy pasinak olyan kisugárzása van, hogy azonnal elvarázsolja a lányt.
Emberekkel vagyok kapcsolatban, és akikkel gyakran találkozunk mosolygok és váltunk pár szót, mint egy ismerőssel.
Egyáltalán nem lenne kínos, ha valaki ekkor elkérné a számom.
Lehet, hogy pont olyan kérné el, akinek örülnék. :)
Ha nem, akkor mondanám, hogy bocsi nem, vagy a szokásos "van párom" kamu ilyenkor, de nem történne semmi és menne az élet tovább.
"Egyáltalán nem lenne kínos, ha valaki ekkor elkérné a számom.
Lehet, hogy pont olyan kérné el, akinek örülnék."
Ha visszatérő, napi, heti szinten érkező vendég, akivel van egy kellemesen elcsevegős kapcsolatom, félreértené a helyzetet és randira hívna, vagy elkérné a számomat, én meg visszautasítanám, utána szerintem az igenis kínos lenne.
Ha csak 1-2 alkalommal látok valakit, aki bepróbálkozik, akkor simán lepattintom és másnapra elfelejtjük. De a kérdező naponta találkozik a csajjal, ezért habozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!