Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak kell még olyan nő (48+), aki: gondoskodó, odaadó, szereti a szexet, nem akar külföldre utazgatni meg wellnesselni, étterembe se szivesen jár. Házias, nem telepszik a másikra?!
Nem szeret ajándékot kapni, nem szereti az ünnepeket, inkább konzervativ. Hűség fontos! Bújós, szeretgetős. Alakra, kinézetre átlagos, formás. Mások szépnek mondják, ő nem hiszi el.
Van még igény ilyen nőre?
Hogy nem akar külföldre járni, wellnesselni meg étterembe, azt előnyként kéne felfogni? Vagy ez azt jelenti, hogy nem kell rá sokat költeni?
Szerintem ez inkább hátrány.
Hát én szeretek évente 1-2 alkalommal utazgatni valamerre... és a nyaralás nekem éttermet is jelent, mert kizárt, hogy boltból kajáljak olyankor.
Miből áll a konzervativizmusa? Mert én pl az ünnepeket pl a hagoymányokhoz, konzervatív értékekhez kapcsolnám.
Az, hgoy nem hiszi el hogy szép, az egy dolog. Az sejthető, hogy nem túl magabiztos, esetleg szorong de... melyik nő nem?:D
Nem vagoyk nagy kimozdulós a hétköznapokban, de ettől függetlenül ez elég uncsin hangzik így.
Én igényelném ilyen Nő társaságát!
F 43
Egy korosztály vagyunk, a franc se akarna otthon punnyadni főzőcskézni, utazgatni, élményeket jó gyűjteni.
Kisanyám bocs, de kinek kell ez? Keress valami rozzant öreget akit pátyolgathatsz viszonzás nélkül és nem kell vele nenned sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!