Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa a viselkedése ismerkedéskor, túl komplikálom?N
Pár napja video hívásom volt egy online megismert férfivel.
Viszont a videó hívás alatt nekem nagyon furcsa volt. 8 évvel idősebb tőlem és olyan vibe volt mintha kb valami pedomaci lenne :D pedig nem vagyok tini szóval lol nem erről van szó… meg az, hogy úgy bámult, mint a vásári piacon, hogy mennyire felel meg ez a csaj az elvárásainak így majdnem egy percig.. Kb ez a meredten bámul … de nem is értem, mert ez a férfi bár már 39 és most van rajta némi plusz kg, de kb az a tipikus jóképű akinek szerintem folyton akadt jobbnál jobb nő, rengeteg fotó van róla és eszméletlen helyes.
Szóval nem értem mi volt ez a viselkedés, aztán meg úgy beszélt mintha csak rajtam múlna, hogy lesz-e valami köztünk..kb ha te akarod, ha te stb mintha részéről bármikor bármi lehetne nulla elvárással.. elmondása szerint komolyat kerest stb, de nem tudom.. találkozni fogunk élőben is, bár ezekután van bennem kis félsz, hogy total ezt a vibe adja, hogy o egy pedo bácsika holott full helyes..😓😅
Nagyon megtetszettel neki, ennyi.
Van aki igy viselkedik, pont ot fogtad meg. Semmi fura nincs benne. Ismerkedjetek, aztan kiderul …
"pedig nem vagyok tini szóval lol"
:DDDDDDDDDD
"bár ezekután van bennem kis félsz, hogy total ezt a vibe adja, hogy o egy pedo bácsika holott full helyes.."
mivaaaan? 32 éves vagyok, de ezt a mondatot nem tudom értelmezni. lol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!