Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakul még a vonzalom?
30 éves múltam. " próbálkozok" egy férfival az ismerkedni. Ismerjük egymást már kb 15 éve de valahogy nem akar ez nekem jönni. Mindennap hìv de nekem az is kimerítő.
Eleve a tudat hogy úgy írt rám hogy építkezik és nőt keres akivel együtt lakhatnak benne már önmagában ez is frusztráló volt. Aztán az is hogy előttem olyan nőknél próbálkozott akik elég könnyűvérűek.
Aranyos kedves de valami hiányzik.
Próbáltuk a 3 hónap alatt amióta ez tart a szexet, 1 alkalom volt de egyszerűen rémes. Azt kell mondjam hogy olyan kicsi hogy megsem érzem....! Szerintetek is veszett ügy ez???
Hozzáteszem van egy lányom, kedvelik egymást és örülök hogy elfogadnák egymást kölcsönösen és inkább ezt kellene figyelembe vennem de ha én nem vagyok boldog akkor is???
Ne a lányodnak keress kellemes társaságot, hanem magadnak társat.
Ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!