Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialakul még a vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakul még a vonzalom?

Figyelt kérdés

30 éves múltam. " próbálkozok" egy férfival az ismerkedni. Ismerjük egymást már kb 15 éve de valahogy nem akar ez nekem jönni. Mindennap hìv de nekem az is kimerítő.

Eleve a tudat hogy úgy írt rám hogy építkezik és nőt keres akivel együtt lakhatnak benne már önmagában ez is frusztráló volt. Aztán az is hogy előttem olyan nőknél próbálkozott akik elég könnyűvérűek.

Aranyos kedves de valami hiányzik.

Próbáltuk a 3 hónap alatt amióta ez tart a szexet, 1 alkalom volt de egyszerűen rémes. Azt kell mondjam hogy olyan kicsi hogy megsem érzem....! Szerintetek is veszett ügy ez???

Hozzáteszem van egy lányom, kedvelik egymást és örülök hogy elfogadnák egymást kölcsönösen és inkább ezt kellene figyelembe vennem de ha én nem vagyok boldog akkor is???

2023. máj. 15. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, dehogy! 15 éve ismered, 3 hónapja próbálkoztok és rémes, akkor mi változna? Te minek erőlteted? Ennyire nincs más jelölt?
2023. máj. 15. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne a lányodnak keress kellemes társaságot, hanem magadnak társat.

Ő nem az.

2023. máj. 15. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sokaig probalod, az undornak es iszonynak eddig sosem ismert fokozatait fogod megismerni. Ertem en, de ne!
2023. máj. 15. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fog, főleg így, hogy már 3 hónapja ismerkedtek és amúgy is régóta ismered. Vele nem leszel boldog később se. Értem én, hogy a lányod kedveli, de megkedvelhet majd mást is, csak miatta ne maradj vele.
2023. máj. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!